Hírek

2013.09.10. 08:32

Tolvajokat fogtak a hétvégén Pápán

Két bűncselekmény elkövetője is rövid időn belül rendőrkézre került Pápán - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

veol.hu

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya két rendbeli lopás és ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 42 éves G. Attila pápai lakos ellen. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi csütörtök éjjel egy pápai utcán várakozó személygépkocsi első kerekeit lopta el, majd másnap éjszaka egy másik autó jobb oldali kerekeit is eltulajdonította. Ekkor maga a sértett értesítette a rendőröket, akik a tolvajt a közeli utcában fogták el.

(Fotó: rendőrség)

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. A pápai nyomozók a lopott kerekeket házkutatás alkalmával megtalálták, így anyagi kár nem keletkezett.

Egy Pápán parkoló robogó kormányát feszegette, majd a járművet magával is vitte az a 43 éves vidi férfi, akit szeptember 7-én délután fogtak el az állampolgári bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök. Sz. István ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a segédmotor-kerékpár sértetlenül került vissza tulajdonosához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!