Hírek

2013.06.17. 16:53

Új helyen várjuk hirdetőinket, olvasóinkat

Hétfőtől a Kossuth utca 10. alatt, az aluljárónál találják meg a Napló ügyfélszolgálati irodáját a megyeszékhelyen.

Barták Péter

– Nemcsak új irodát nyitunk, hanem egy új üzletágat is útjára indítunk a Napló kiadójaként – a hangsúlyozta Szabó Miklós, a Pannon Lapok Társasága ügyvezetésének elnöke megnyitójában.  – Itt már nemcsak hirdetéseket lehet feladni és előfizetéseket intézni, hanem például könyveket, kisebb ajándéktárgyakat, gyermekfoglalkoztató füzeteket vásárolhatnak,  és kihasználhatják a Veszprém megye kártya előnyeit az ide betérők. Ma már nemcsak a megyénkbeli, de az országban bárhol szervezett, jelentősebb koncertekre, fesztiválokra is árusítunk jegyeket, így nem kell máshova utazni ezekért.

– Öröm látni, ha egy megyénkben több szempontból is meghatározó cég úgy dönt, hogy 40 év után változtat korábbi,  megszokott helyén, és igazodva a veszprémi városközpont megújulási törekvéseihez, odamegy, ahol várhatóan a legnagyobb lesz a forgalom. Ez igazolja a városvezetés ilyen irányú elképzeléseit is – vélekedett Porga Gyula, a megyeszékhely polgármestere köszöntőjében. Reményét fejezte ki, hogy az ősszel elkészülő Kossuth utca újjávarázsolt külalakja méltó környezetet biztosít majd nemcsak a Napló ügyfélszolgálati irodájának, hanem minden üzletnek, vállalkozásnak, amelyik itt képzeli el a jövőjét.

Miközben az érdeklődő ügyfelek már birtokba vették az új helyiséget, vásároltak, hirdetéseket adtak fel, gyerekekkel játszottak a Breki-sarokban, Szabó Miklós és Porga Gyula ünnepélyesen átvágta a nemzeti színű szalagot, hivatalosan is felavatva az irodát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!