Hírek

2014.03.05. 19:20

Új helyre költözhetett a hivatal Pénzesgyőrben

Pénzesgyőr – Az önkormányzati vezetők és az itt lakók régi vágya valósult meg azzal, hogy az önkormányzati hivatal új helyre, a település központjába költözött.

Müller Anikó Hanga

 

 

Az ügyfélbarát módon kialakított helyiségek helyén nemrég még fatároló és raktár volt. Az első ütemben ezt megszüntették, külső tárolót alakítottak ki, majd a második ütemben elvégezték a tetőcserét, a nyílászárók felújítását, a burkolási munkálatokat, tájékoztatta lapunkat Busz János polgármester. A falucentrum kialakítását tovább folytatják, céljuk a közösségi tereket a település központjában elhelyezni. Jelenleg itt üzemel már a könyvtár, a telekunyhó és a kultúrház.

Tervezik az orvosi rendelő költöztetését is. Ez jelenlegi helyén ideiglenes engedéllyel működik, nehezen megközelíthető és bal-esetveszélyes. Ennek megvalósítása negyvenmillióba kerülne, melyre pályázatot fognak beadni. Prímász Róbert ciszterci atya megszentelte az új hivatalt. Az eseményen részt vett Kovács Zoltán kormánymegbízott, aki gratulált a létesítményhez, hangsúlyozta, a közszolgálat a legnehezebb munka, melyhez sok sikert kívánt. Az eseményen részt vett Kropf Miklós, a Zirci Járási Hivatal vezetője és a falu három önkormányzati képviselője: Piedl István, Szautner János és Borda Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!