Hírek

2017.06.26. 16:45

Köszöntő a Múzeumok éjszakáján született csecsemőknek a Csolnoky Ferenc Kórházban

VESZPRÉM - A Múzeumok éjszakája a múzeumi szakma és a kulturális szféra egyik legnagyobb ünnepe, ez alkalommal a Laczkó Dezső Múzeum kezdeményezésére - harmadik alkalommal - köszöntötték a Múzeumok éjszakáján született csecsemőket hétfőn a Csolnoky Ferenc Kórház újszülött osztályán

Rieger Zsanett

A Laczkó Dezső Múzeum nevében S. Perémi Ágota, a múzeum igazgatója, a Művészetek Háza Veszprém nevében Hegyeshalmi László, az intézet igazgatója, és az Eötvös Károly Megyei Könyvtár nevében Pálmann Judit, a könyvtár igazgatója kedveskedett ajándékokkal a jövő múzeum-, galéria- és könyvtárlátogatóinak.Az újszülöttek  hasznos meglepetéseket kaptak Fotó: Balogh Ákos

Az újszülöttek  hasznos meglepetéseket kaptak
Fotó: Balogh Ákos

Az újszülöttek számos, hasznos meglepetéseket kaptak, mint például csörgő vagy babaolvasó, de természete-sen a szülők is kaptak ajándékokat.

Török Zoárd négyezer grammal és harmincöt centivel jött a világra a Múzeumok éjszakáján. A kisfiú anyukája, a huszonegy éves Cserepes Eszter elmondta, hogy ő az első gyermek és mindketten jól vannak. Az apukával, Török Ákossalegyütt Zircről származnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!