Hírek

2017.04.11. 18:51

Változik a NAV veszprémi ügyfélszolgálatának nyitvatartása

Veszprém - Változik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) veszprémi ügyfélszolgálatának nyitva tartása.

Piltman-Horváth Barbara

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága Brusznyai Árpád utcai központi ügyfélszolgálatának nyitva tartása április 15-étől változik. Hétfőn és szerdán reggel 8.30-tól este 18 óráig várják az ügyfeleket, kedden és csütörtökön 8.30-tól délig, pénteken pedig szintén fél 9-től lesznek, de ezen a napon csak fél 12-ig tudnak ügyeket intézni az ügyfélszolgálaton.

Az új nyitva tartás április 15-étől él. Hétvégén nincs ügyfélfogadás, és ezúttal húsvéthétfővel indul majd a hét, így legközelebb majd április 18-án találkozhatnak az új nyitva tartással, amikor is fél 9-től 12 óráig tudják majd fogadni az ügyfeleket.A NAV ezenkívül felhívta a figyelmet arra, hogy ha egyetértenek azzal az adóbevallás-tervezettel, amit az adóhatóság készített el, akkor nincs további teendőjük.

Május 22-e után ugyanis a ter-vezet hivatalos bevallásnak minősül majd, ha addig nem nyilatkozik ettől eltérően az adózó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!