Hírek

2011.07.01. 17:05

Vér folyt az adóhivatalban

Veszprém - A Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezete csütörtökön első alkalommal szervezett kihelyezett véradást az adóhivatalban az ott dolgozóknak.

Varga Ibolya

Adóigazgatóságunk mindig is fontosnak tartotta a véradás támogatását, ezen belül is kiemelt figyelmet fordítottunk a nyári időszak vérhiányának megelőzésére - tájékoztatta lapunkat dr. Fülöp Nikoletta, a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) Veszprém Megyei Adóigazgatósága igazgatási osztályának vezetője.

- A Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezete véradást koordináló munkatársával hosszú évek óta rendszeres kapcsolatban állunk, a meghirdetett, kihelyezett véradásokra az adóigazgatóság belső információs csatornáin keresztül mozgósítjuk munkatársainkat.

Ennek eredményeképpen a Veszprémben szervezett kihelyezett véradásokon munkatársaik közül tizen-tizenöten rendszeresen adnak vért, ezzel is segítve a betegek gyógyulását. Az adóigazgatóság vezetője, Dégi Zoltán igazgató például több mint harmincszoros véradó.

Az adóigazgatóság épületében kihelyezett véradásra most először került sor. Már napokkal korábban csaknem húsz munkatársuk jelezte a véradáson való részvételi szándékát. Törekszenek arra, hogy munkatársaik bevonásával a jövőben is támogatni tudják a véradást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!