Hírek

2017.03.01. 18:05

Szülők-nevelők bálja a Vadvirág óvodában

Veszprém - A Vadvirág Alapítvány tizedik alkalommal szervezte meg a szülők-nevelők bálját a Vadvirág Körzeti Óvodában.

Balla Emőke

Az estet Barcza Béláné óvodavezető nyitotta meg, Lattenstein Jánosné, az alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd beszélt az alapítvány tevékenységéről. A program az óvodapedagógusok által készített "gyerekszájakból" összeállított videofilmmel kezdődött, majd az Alig Színpad , a félig amatőr, félig baráti alapon szerveződő társaság három vidám népmesét adott elő a közönségnek. Hatás Andrea színésznő énekes produkciójával megalapozta az este hangulatát.

Az "Alig Színpad" három vidám népmesét adott elő Fotó: Vadvirág óvoda

A vacsora után az asztaltársaságok énekműsorukkal szórakoztatták egymást. A versenynek indult játék olyan sikert aratott, hogy két fordulót is vállaltak a csapatok. A tombolasorsolás után a tánc hajnalig folytatódott.

A rendezvényen befolyt 314 ezer forint támogatást a Vadvirág Alapítvány kuratóriuma az alapítvány céljainak megfelelően a Vadvirág óvodába járó gyermekek óvodai életének színvonalasabbá tételére, a nevelés fejlesztésére fordítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!