Hírek

2014.02.18. 11:25

Veszprémi a fővárosi verőlegény? (videó)

Állítólag ok nélkül vert meg súlyosan fiatalokat egy veszprémi fiú, aki a fővárosban tanul. Felkutatásában a legismertebb közösségi portál segített a Tolvajkergetők felhívására.

Kovács Erika

Vasárnap hajnali egy órakor ismeretlenek úgy megvertek egy fiatal lányt Budapesten, hogy hosszában eltört a térdkalácsa, állítólag nem kizárt a maradandó sérülés sem. Fiúismerősét is támadás érte, neki az állkapcsa szétrepedt. Állításuk szerint minden ok nélkül, váratlanul történt mindez.

- Nekünk a lány egyik polgárőr ismerőse küldte el az esetről készült videofelvételt – közölte a Naplóval Polgár Tamás, a Tolvajkergetők alapítója, vezetője. A videót ők a közösségi portálon közzétették, és a hetedik kerületi rendőrséghez is eljuttatták.

A portálon hamar jelentkeztek azok, akik felismerték az elkövetőt, aki állítólag egy veszprémi fiatalember, aki Budapesten tanul. Elfogása információnk szerint most történik.

A Tolvajkergetők bringások, akik megunták, hogy folyton ellopják a kedvenc járművünket. Műholdas jeladóval felszerelt csalikerékpárral buktatjuk le a tolvajokat – közlik magukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!