Hírek

2012.04.11. 05:11

Veszprémi orvos, zirci ápoló nyert

Veszprém - Olvasóinktól a legtöbb szavazatot dr. Mészáros Iván (Veszprém, megyei kórház, traumatológiai osztály) és Szolgáné Zsöllei Erzsébet (Zirc, Városi Erzsébet Kórház, rehabilitáció) kapta, így ezúttal ők nyerték a hónap orvosa,illetve ápolója címet.

Varga Domokos Péter

Az immár harmadik hónapja zajló sorozatunkban olvasóink a jelölésben és a szavazásban is rendkívül aktívak voltak. Az orvosokra összesen 689, az ápolókra/asszisztensekre 657 szavazat érkezett. Ezúttal közöljük az első öt helyezettet is, mivel többen jelezték, kíváncsiak a további sorrendre.

Dr. Mészáros Iván a szavazatok 9,72 százalékát kapta, őt dr. Nagy Olivér kardiológus (Veszprém, megyei kórház) követi 8,56 százalékkal. A további sorrend: dr. Takács Hedvig háziorvos, Somlószőlős, 8,42 százalék; dr. Kovács Hajnalka háziorvos, Olaszfalu, Eplény, 3,77 százalék; dr. Berki Emília háziorvos, Veszprém, 3,48 százalék.

Az ápolóknál a 25,11 százalékos Szolgáné Zsöllei Erzsébetet 15,83 százalékkal Kurucz Henrietta (Kenese) követi. Náluk a további sorrend az alábbiak szerint alakult: Tóth Teréz, Somlószőlős, 8,52 százalék,  Adler Ferencné, Veszprém, endokrinológia, 4,11 százalék, Fromm Csilla, Veszprém, megyei kórház, sebészet, 3,81 százalék.

A hónap orvosát és ápolóját szombati számunkban, a Hétvége mellékletben mutatjuk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!