Hírek

2012.07.08. 11:46

Vidám nap a nagycsaládosokkal

Pápa - A népesedési világnapon szervezett családi napot a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete. A szervezet színes programokkal várta az érdeklődőket szombaton.

Nagy Imre

Az egyesület térítésmentesen kapta meg e célra az Acsády iskola auláját és udvarát, illetve számosan támogatták a rendezvény sikerét. 
- Kaptunk egy nagyobb támogatást - egy ötvenezer forint értékű zalakarosi üdülést -  is, amit a tombolán sorsolunk ki. Utóbbi  bevételéből szeretnénk finanszírozni a következő rendezvényünket - fogalmazott Krasztel Lászlóné, az egyesület elnöke.

A délelőtti programok közt rendőrkutya-bemutatót, csillámtetoválást, arcfestést, a nagyszerű sportember, Kasza László énekes műsorát élvezhették mindazok, akik kilátogattak az Acsádyba.  Az egyesület ez alkalomból önkéntes véradást is szervezett. Délután főként a kisgyermekeseknek szólt Deákné B. Katalin, a Tudatos szülő nevelési módszer kidolgozójának előadása, amit a Dózsa József Judo Sportegyesület bemutatója követett. A szabadban főzés, a polgárőrök jóvoltából berendezett KRESZ-pálya, és tűzoltó látványosságok szolgálták az idő kellemes eltöltését, majd bemutatkoztak a Lupo K-9 kutyaiskola „növendékei” is. 

- Összetett, színes és vidám rendezvény ez, ami ingyenes mindenki számára, hiszen a fellépőink is felajánlásként jöttek.  Sport, kultúra, tudomány, minden együtt van itt ma, és ha a város is mellénk állna, nagyobb lehetne a látogatottságunk  - fogalmazott az egyesület elnöke, aki azt is elárulta, hogy este bállal zárják a napot. 
- Hogy az meddig tart, az csupán jó hangulattól függ - mondta mosolyogva Krasztelné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!