Hírek

2012.03.08. 17:54

Villámgyors ételek receptjeit várjuk

Veszprém - A Napló és lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága újabb receptverenyt hirdet olvasóinak, ezúttal a gyorsan elkészülő ételekből.

Varga Ibolya

Olvasóink eddig már öt rendkívül sikeres szakácskönyv elkészítéséhez járultak hozzá azzal, hogy elküldték nekünk a kedvenc receptjeiket. Ezúttal olyan ételek leírását várjuk, melyek húsz-harminc perc alatt elkészülnek.

A Villámgyors ételek könyve című gyűjteményt május végén szeretnénk megjelentetni. A könyvből mindenki kap tiszteletpéldányt, akinek a receptje bekerül, továbbá a receptküldők között kisorsolunk két kétszemélyes wellness hétvégére szóló utalványt.

A beküldött receptekhez kérjük, mellékeljék az újságunkban rendszeresen megjelenő hirdetéshez kapcsolódó szelvény egy kitöltött példányát és egy jó minőségű színes, szembe néző, négyszer négy centiméteres arcképet a beküldőről.

Az ételleírásokat március 19-ig várjuk e-mailben a [email protected] címen, levélben a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Marketing Osztály, 8200 Veszprém, Házgyári út 12-be. A borítékra kérjük, írják rá: Receptverseny.

A beküldött receptek közül közjegyző jelenlétében sorsolják ki a két kétszemélyes wellness hétvégére beváltható utalványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!