Hírek

2013.02.14. 08:14

Vízügyi Tanácsadó Testület alakult a Pannon Egyetemen

Az országos vízügyi főigazgató elnökletével Vízügyi Tanácsadó Testület alakult a Pannon Egyetemen. A testület Veszprémben tartotta alakuló ülését.

Balla Emőke

Az elmúlt év végén a bajai Eötvös József Főiskola szenátusa szándéknyilatkozatot fogadott el a Pannon Egyetemhez való csatlakozásról. A báró Eötvös József által alapított tanítóképző intézmény 1962 óta jeles helye a magyar vízügyi szakemberképzésnek is.

A Pannon Egyetem magas műszaki kultúrát képviselő oktatási rendszerével, tudományos hátterével és hatékony szervezetével támogatni kívánja a stratégiai fontosságú magyar vízügyi ágazat képzési, kutatási és innovációs tevékenységét. A Pannon Egyetem rektora a magyar vízügyi ágazat értékeinek és érdekeinek az egyetemen belüli és tudományos körökben való magas színvonalú képviseletére szakmai tanácsadó testületet kért fel. A testület tagjai a hazai vízügyi oktatás és vízgazdálkodás elismert szakemberei, elnöki feladatait az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója vállalta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!