Horoszkópok

2009.12.03. 23:07

Napi horoszkóp

A Nyilasoknak kitartásra van most szükségük, és ne kísérletezzenek a szerencsejátékkal. A Bakoknak jó élményeket jeleznek a csillagok.

Kiss Nikolett

December 4.

Kos (március 21-április 20.)
Téved, ha azt hiszi, hogy a gondjai maguktól rendeződnek. Sajnos kevés dologra igaz, hogy az idő mindent megold. Többnyire nekünk magunknak kell tennünk valamit, a saját érdekünkben.

Bika (április 21-május 20.) A Vénusz szerelmi sikereket ígér! Ha van partnere, szép napokat tölthetnek együtt, ha nincs, most találhat valakit. Ne keresse az ok-okozati összefüggést, az érzelmeket nem lehet megmagyarázni.

Ikrek (május 21-június 21.) Nem ígérhetjük, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott napja lesz. A Hold és a Vénusz felerősítik az érzelmeket, ezért előfordulhat, hogy a racionalitást igénylő élethelyzetekben is a szíve irányítja.

Rák (június 22-július 22.) A Rákok fényes győzelmet arathatnak a napokban. Hogy ki vagy mi fölött fognak győzedelmeskedni, azt nem tudhatjuk, de önnek bizonyára vannak sejtései. Ne essen az önteltség hibájába.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Anyagi gondok gyötörhetik mostanában, ami nem meglepő. Lehet, hogy szerelmes, és fölösleges dolgokra pazarolja a pénzét és az energiáját. Próbáljon több munkával többet keresni.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Lehet, hogy túlkomplikálja a helyzetét. Hajlamos a dolgok sötétebb oldalát látni. Azt az állapotot, amelyen sehogy sem lehet jobbítani, próbálja megszüntetni. Aztán lépjen tovább.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Nézze a dolgok szebbik oldalát! Most jól áll a helyzete. Remélhetőleg nincs különösebb panasz az egészségi állapotára, és szerencsés, sikeres időszak várja a munkahelyén is.

Skorpió (október 24-november 22.) Nem biztos, hogy kitűnően érzi magát ott, ahol van, illetve maradéktalanul elégedett a helyzetével. Ám a változásokra, amelyek helyrebillenthetik a lelki egyensúlyát, még várnia kell.

Nyilas (november 23-december 21.) Sok türelemre és nagy kitartásra van szüksége, pedig e jellemvonások nem tartoznak a legfőbb erényei közé. A szerencsejátékokkal mostanában ne kísérletezzen, mert elúszik a pénze!

Bak (december 22-január 20.) Élmények sorozatát jelzik önnek a csillagok. A fontosabb döntéseket még ezen a héten meg kell hoznia. Minden nap alkalmas arra, hogy tájékozódjon, információkat gyűjtsön, tanácsot kérjen.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ha ez idáig idegesítette egy ügy, hamarosan megnyugodhat. Valamiféle pozitív változás elé néz, amelynek hatására hirtelen jobbá válik minden. Az elképzeléseit ne mondja el senkinek.

Halak (február 21-március 20.) Minden bizonnyal erős késztetést érez arra, hogy új dolgokat fedezzen fel. Ha úgy adódik, elutaznia is érdemes, de óvatosan közlekedjen. Amit eltervez, azt valósítsa meg. Legyen határozott.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!