Horoszkópok

2010.12.08. 23:05

Napi horoszkóp

Az Oroszlán sokat veszekszik párjával, a Halak töltődjön fel energiával.

Napló Online

Kos (március 21április 20.) Ha úgy érzi, hogy a külvilág ellenségesen viszonyul önhöz, vizsgálja meg a belső világát. Lehet, hogy a hiba nem is kívül van? Talán az okozza a gondot, hogy önben van a feszültség.

Bika (április 21május 20.) A Bika szülöttek legjobb tulajdonságai: a türelem, az önuralom és a megfontoltság. Nem lehet egykönnyen felbosszantani őket. Ha valakinek mégis sikerülne, az megérdemli az ön haragját.

Ikrek (május 21június 21.) A negatív bolygóhatások miatt sértődékennyé válhat. Ügyeljen, hogy ne vegyen mindent a szívére. Lehet, hogy valaki modortalan volt, pedig nem állt szándékában megbántani önt.

Rák (június 22július 22.) Az eddigi bonyolult időszak lassan véget ér, a bolygók továbbhaladnak égi útjukon, s kedvezőbb fényszöget vetítenek az ön csillagképéhez is. A hétvégén lesz alkalma feltöltődni, lazítani.

Oroszlán (július 23 augusztus 23.) Ha rég-óta együtt él valakivel, lehet, hogy mostanában sokat veszekednek. Az Oroszlánoknak most nem kedvezőek a társas kapcsolataik. Nagy toleranciára van szükségük.

Szűz (augusztus 24 szeptember 23.) Csakúgy, mint az eddigi napok, a következők is kiegyensúlyozottan telhetnek. Nem mutatnak a bolygóátvonulások nagy eseményeket. Inkább nyugalmat, kellemes időtöltést.

Mérleg (szeptember 24október 23.) Ma már tisztábban láthat mindent, mint az előző napokban. Kiegyensúlyozottan és derűsen végezheti az otthoni teendőit. Fizikailag lehet, hogy elfárad, de ez nem szegi kedvét.

Skorpió (október 24 november 22.) Most sok Skorpió életében a szerelem kerülhet előtérbe. A még társtalanoknak megnőhet a hódítási kedvük, ám ne legyenek túl hevesek, mert elijeszthetik a bátortalan partnereket.

Nyilas (november 23 december 21.) Lehet, hogy a világ anyagi oldala most kevés Nyilast érdekel. Úgy tűnik, hogy az érzelmi életükben érdekesebb történések zajlanak. Lehet, hogy ön is megtalálta, akit keresett?

Bak (december 22 január 20.) Ha teheti, töltse egyedül az estét és foglalkozzon olyasmivel, amit szívesen csinál. Még akkor is, ha nincs gyakorlati haszna. Most úgy tud feltöltődni, hogy visszavonul, pihenget.

Vízöntő (január 21 február 20.) Minden bizonnyal pezseg ön körül az élet, s ezt a pezsgést épp ön idézi elő. Energiakészlete most nem bír kimerülni. A következő napokban nagyszerű lehetőséggel találkozhat.

Halak (február 21 március 20.) A közeledő hétvégét töltse lehetőleg sok pihenéssel. Kedvese vagy családtagjai értékelni fogják, ha több időt szán rájuk. Nem kell programokat szervezni, csak legyenek együtt, tevékenykedjenek közösen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!