Horoszkópok

2011.09.05. 22:03

Napi horoszkóp

Az Oroszlán szedje össze magát, a Vízöntő frissüljön fel!

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Sok mindent akar egyszerre, ezért könnyen elfelejt valamit, amivel jól felbosszantja a családját. Vállaljon kevesebbet, és fordítson több figyelmet az ön előtt álló feladatokra!

Bika (április 21-május 20.)
Most ön nagyon jó szervező. Minél idősebb, annál alkalmasabb arra, hogy másokat jó irányba vezessen. Mindent átlát, jól tudja, mit hogyan kell tenni. Használja ki ezt a képességét.

Ikrek (május 21-június 21.)
A lassan érlelődő, de sikereket ígérő tervek születésének ideje van. Nemcsak a hivatásában számíthat kedvező változásokra, hanem családi életében is. Most szerencsésnek érezheti magát.

Rák (június 22-július 22.)
Kisebb akadályokba ütközhet, de a nehézségek láttán feltámadhat a becsvágya, és megmutathatja a világnak, hogy mire képes. Ne ijedjen meg, ha valami nem sikerül azonnal.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Előjöhet az a rossz szokása, hogy belekezd valamibe, és nem fejezi be, s türelmetlenné válik. Pedig éppen önnek kellene felvidítania a környezetét. Szedje össze magát!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Egy régi probléma ismét komoly fejtörést okozhat. Valamelyest segíthetik a megérzései, de gondolkodjon reálisan! Egy Szűz előtt nincs akadály, oldja meg gyorsan gondjait!

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Lehet, hogy erőtlenebbnek érzi magát, mint azelőtt. Nem mintha valamely esemény a kedvét szegte volna, inkább a lelkesedése hagyott alább. Ne hagyja el magát, kalandra fel!

Skorpió (október 24-november 22.)
A csillagok szerint ön a vagyonőrzés nagymestere, ám e tisztségében a héten túlbuzgó lehet. Fogja lazábban a gyeplőt! Talán egy kis pihenés is ráférne önre.

Nyilas (november 23-december 21.)
A barátai nagyra tartják, és gyakran kérik a véleményét személyes ügyeikben. Nem véletlenül. Ön sosem ítél el másokat. Most se hagyja cserben a környezetében élőket.

Bak (december 22-január 20.)
A racionális gondolkodás összeütközésbe kerülhet az érzelmeivel. Nem lehet könnyű megbirkózni ezzel. Hajlamos a gyors és végletes döntésre. Lassan a testtel, van idő gondolkodni.

Vízöntő (január 21-február 20.)
Többet szeretne elérni minden téren, mint amennyire lehetősége van. Találjon ki valamit, amivel felpezsdíti magát, hiszen egy Vízöntő nem elveszett ember!

Halak (február 21-március 20.)
Most nagyon állhatatosnak kell lennie. Nem szabad átmeneti nehézségek miatt megtorpannia, mert az eddigi erőfeszítései is kárba veszhetnek, és ezt jelenleg nem engedheti meg magának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!