Horoszkópok

2012.01.18. 23:04

Napi horoszkóp

Horoszkóp - január 19., csütörtök

Napló Online

Kos (március 21.-április 20.)  A mai napon aztán semmi lazsálás nincs megengedve a Kosoknak, de ha becsülettel állja a sarat, és elvégzi a határidős feladatait, a hét további napjain megérdemelten pihenhet.

Bika (április 21.-május 20.)  Sajnos, nem tudott lakatot tenni a szájára, most már késő bánat, el kell viselnie a következményeit. Annyit tehet, hogy levonja a tanulságot: legközelebb csak akkor szól, ha kérdezik.

Ikrek (május 21.-június 21.)  Munkaügyben ma nem halogathatja tovább a válaszadást, nem fognak önre várni a végtelenségig, bármilyen jó szakember is. Ne féljen a változástól, meglátja, jó irányba haladnak majd a dolgai.

Rák (június 22.-július 22.)  Igaz a mondás: ha valami fáj, hát jól nyissa ki a szemét. Lehet, hogy amit tapasztal, az sem okoz majd  felemelő érzéseket, de mindenképpen tisztábban lát majd. S az idő is önnek dolgozik.
 
Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)   Sajnos, érzelmi kapcsolatai ma nem úgy alakulnak, ahogyan azt előre eltervezte. De ne bánkódjon most túlságosan emiatt, inkább fektesse az energiáit a munkájába.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)  Tegnapi undok hangulatában alaposan megbántotta azt az embert, akit pedig nagyon nem akart. Még ma sem késő a bocsánatkérés! Pénzügyi helyzetét sem ártana végiggondolnia!
 
Mérleg (szeptember 24.-október 23.)  Felesleges veszekedéssel ne tetézze az otthoni bajokat, így is elég feszült a hangulat. Próbáljon a békülésre koncentrálni, még akkor is, ha ez nehezére esik. Hosszú távon jól járhat.

Skorpió (október 24.-november 22.)   Szakmai kérdésekben nem árt egy kicsivel több óvatosság, gondolja meg, kitől kérhet tanácsot. A munkahelyi intrikákkal azonban ne törődjön, ne pazarolja erre az energiáit.

Nyilas (november 23.-december 21.)  Mindent vagy semmit alapon, fatalista módon szemléli a világot. Nem biztos, hogy helyes mindent egy lapra feltenni, s vakon bízni a társában. Itt az ideje, hogy kételkedjen.

Bak (december 22.-január 20.)  Ha teheti, mára vegyen ki egy nap szabadságot, pihenje ki az elmúlt hetek nehézségeit. Élvezze a tél örömeit, irány a sípálya! Ám barátairól se feledkezzen meg, még sportolni sem jó egyedül.
 
Vízöntő (január 21.-február 20.)  Ha megfontoltan, átgondoltan hoz pénzügyi döntéseket, akkor az életét könnyedén kézben tarthatja, és nem kell minden hónap végén  csalódott arccal az üres pénztárcáját nézegetnie.
 
Halak (február 21.-március 20.)  Most már ne a szerencséjében reménykedjen és ücsörögjön otthon, mert pénzt csak komoly munka árán szerezhet. Nem fog a szájába repülni a sült galamb.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!