Horoszkópok

2012.02.21. 23:03

Napi horoszkóp

Az Ikrek nem tud a munkájára figyelni, a Rák legyen határozott.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Ezekben a napokban igen erős késztetést érezhet, hogy szabadság utáni vágyát kielégítse. De ez nem könnyű. Próbálja megértetni, hogy a birtoklás nem szeretet, álljon a sarkára.

Bika (április 21-május 20.)  
Erős túlzás, hogy harmóniában van önmagával. A változások, amelyek helyrebillentenék lelki egyensúlyát, még váratnak magukra. Lehetséges, hogy az első lépést önnek kell megtennie.

Ikrek (május 21-június 21.)
Még most sem tud időben végezni, pedig minden figyelmét a munkájára összpontosítja. Így aztán nem csoda, ha esténként már nagyon fáradt, aminek viszont a családtagok látják kárát.

Rák (június 22-július 22.) 
Ma nagyon nehéz lesz a saját elképzelései szerint végezni a dolgát, mert sok okvetetlenkedő ember veszi körül. Határozottsága viszont segíthet. A veszekedők közt most könnyen igazságot tehet.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  
Könnyen előfordulhat, hogy ma elkalandozik a figyelme, és nem a lényegre figyel. De javára válik, hogy mások tapasztalatát nem veti el, hanem beépíti saját stratégiájába. Ez a siker útja.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Lelkileg most bizonytalan, nem tudja eldönteni, hogy merre induljon. De a csillagok jót ígérnek: nem késik le semmiről, ha vár. Azok az alkalmak, amelyeket elszalaszt, visszatérnek.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
A bolygók optimistává teszik a hölgyeket, és erőt vehet rajtuk a kíváncsiság is.  Habzsolják a híreket, és egy jó kis pletyka elől sem zárkóznak el. Párjuknak nehéz lehet a mai nap.

Skorpió (október 24-november 22.)  
Egy jó baráttal  kapcsolatos kedvező változás várható a közeli napokban. Üzleti megítélése is jobbra fordulhat, alapvetően minden javuló tendenciát mutat. Csüggedésre nincs ok.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Most már tényleg kezébe kellene vennie a sorsát. Ha változtat a hozzáállásán, Fortuna is a segíti. Barátaitól biztatást és segítséget kaphat, de lehet, hogy erre már nem is lesz szüksége.

Bak (december 22-január 20.) 
Megbolydult ön körül a világ. Úgy érezheti, hogy igaza van egy munkahelyi ügyben, de nem hallgatnak a szavára. Pedig olyan ötletei lehetnek, amelyek segítenék a cég fejlődését.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) 
Gyanakvóvá, bizonytalanná teheti önt ma a bolygók vándorlása. Ötleteit nem meri megvalósítani, mert beláthatatlan következményektől tart. Legyen bátor, mondja ki a véleményét!

Halak (február 21-március 20.) 
Érzelmi életét mostanában megzavarhatja egy új ismerős. Ráadásul nehezen viseli, hogy néhányan tudatosan gátolják céljai elérésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!