Horoszkópok

2012.03.05. 10:23

Napi horoszkóp

Horoszkóp - március 5., hétfő

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)  Ma elmélyülhet a Kosok partnerkapcsolata,  ha átbeszélik a háttérben meghúzódó problémákat. A hosszú idő óta mindkettőjüket nyomasztó félreértések ma könnyűszerrel tisztázhatóak.

Bika (április 21-május 20.)  A Bikák ma bámulatos temperamentummal küzdenek a saját érdekeiért, s ezzel ellenfeleiknek sok fejtörést okoznak. Ha fontos találkozóra készül, semmiképpen ne halogassa a felkészülést.

Ikrek (május 21-június 21.)  Meditálós, pihenős, passzív napra van ma kilátás, mélyüljön csak el a gondolataiban, lazítson és a nap végén pedig különösen figyeljen az intuícióira. Ennek a későbbiekben veszi hasznát.

Rák (június 22-július 22.)  Egy olyan szituációba kerül a mai napon, amelyben emberismerete, megfigyelőképessége még tovább fejlődik. Ám arra vigyázzon, hogy mások magánéletébe ne kukucskáljon bele!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  Az Oroszlán közérzete a mai napon igazán kiváló, testét-lelkét élénkíti egy új szerelem lehetősége, amelynek már épp itt volt az ideje. Ne mérlegeljen hát, hanem cselekedjen!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Barátai rég nem látták már olyan felszabadultnak, olyan kiegyensúlyozottnak, mint a mai napon. S ennek csupán egyetlen oka van: fejben helyre tette a függőben lévő dolgait.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Ma végre némi lélegzethez juthat, lazíthat egy kicsit, főnöke egy nap szabadságot engedélyez önnek. Használja ki a lehetőséget, menjen ki a szabadba, a vízpartra, sétáljon nagyokat.

Skorpió (október 24-november 22.)  Mérje fel reálisabban az anyagi helyzetét, mert mostanában önre nem jellemző módon költekezik. Ha a családjában problémák merülnek fel, hallgasson az idősebbek tanácsaira.

Nyilas (november 23-december 21.)  Ha korábban úgy érezte, hogy munkahelyén mellőzték és nem ismerték el a képességeit, akkor készüljön fel arra, hogy ez a mai napon megváltozik, főnöke előlépteti és anyagilag is elismeri.

Bak (december 22-január 20.)  Vállalkozásában a mai napon biztató fejlemények várhatóak, melyek hosszú távon igen jól jövedelmeznek majd önnek. S ez pont elég ok lehet arra, hogy este a barátaival ünnepeljen!

Vízöntő (január 21-február 20.)  Ma minden együtt van ahhoz, hogy a Vízöntő boldognak érezhesse magát: harmonikus a családi élete, munkahelyén sikert ér el, egészségi állapota is kiváló. Igazán nincs oka panaszra!

Halak (február 21-március 20.)  Egy régen megszakadt barátságot ma helyrehozhat, ha kellő alázattal viszonyul a helyzethez. Vegyen egy nagy levegőt, és vágjon bele!

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!