Horoszkópok

2012.03.05. 23:03

Napi horoszkóp

A Bak legyen kicsit optimistább, a a Mérleg munkahelyén változások várhatóak.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Szorongatóvá válhatnak az anyagi gondjai, de ne adja fel a reményt. Hamarosan kilábalhat a mostani nehéz helyzetéből, mégpedig úgy, hogy az hosszabb távra is bizakodásra ad okot.

Bika (április 21-május 20.) 
Új kapcsolat lehetősége foglalkoztatja, és ez nem csak a kezdődő tavasz miatt van. Valaki szemmel láthatóan szeretne bizalmasabb viszonyra lépni önnel. Gondolja meg a dolgot!

Ikrek (május 21-június 21.) 
Minden körülmény adott ahhoz, hogy megvalósítsa egy régóta dédelgetett üzleti tervét, szinte biztos a siker. Ne halogassa hát, mert elveszítheti a kedvező lehetőséget. Ne legyen gyáva!

Rák (június 22-július 22.) 
Gondja lehet a kommunikációval, mintha senki nem értené meg, mit akar, és ön is nehezen érti meg mások szándékait. Beszéljen keveset, fejezze ki minél egyszerűbben magát.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Valaki ki akarja használni a jóhiszeműségét, könnyen csalás áldozata lehet. Éppen ezért ne menjen bele semmilyen ígéretesnek tűnő üzletbe, jobb, ha most semmire sem mond igent.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Vitákat hozhat a mai nap, olyanokkal is, akik igazán közel állnak önhöz. A vitával még nincs is baj, amíg nem fajul veszekedéssé. Fogja vissza magát, ne sértsen meg másokat!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Változások várhatóak a munkahelyén, épp ezért különösen fontos, hogy kifogástalanul végezze a feladatát. Ne kritizáljon, ne követelőzzön, dolgozzon csendben és precízen.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Úgy érzi, hogy tele van energiával, minden feladatot könnyedén elvégez. A szerelmi életben is szinte szárnyakat kap, kedvesét elbűvöli figyelmességével, odaadásával.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Derűs napra számíthat. Nem történik semmi különös, de ismét megtapasztalhatja környezetének szeretetét. Érezheti, hogy barátai ön mellett állnak, mindig számíthat rájuk.

Bak (december 22-január 20.) 
Az elmúlt napjait nehézségek és betegségek határozták meg, itt az ideje, hogy egy kicsit optimistább legyen. Már az is elég ok ehhez, hogy itt a tavasz, végre melegebben süt a nap.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Karrierje magasabbra ívelhet, ha hajlandó a magánügyeit kissé háttérbe szorítani és jobban a munkájára koncentrálni. Néha túlságosan szétszórt, elábrándozik a szerelmi ügyein.

Halak (február 21-március 20.) 
Változtatásra, új célok kitűzésére alkalmas ez az időszak. Most a biztos siker reményében vághat szinte bármibe. Nagy döntéseket is hozhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!