Horoszkópok

2012.03.07. 23:03

Napi horoszkóp

A Nyilas párkapcsolata fordulóponthoz értkezett, az Ikrek vásároljon a rosszkedv ellen.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Könnyed, vidám napra ébredhet, és a jókedve egész nap kitart. Úgy érezheti, bármit képes megvalósítani, le tud győzni minden akadályt. Rég halogatott feladatait most végezze el!

Bika (április 21-május 20.) 
Váratlan megbízatást kaphat, amely esetleg egy utazással is együtt járhat. Ne utasítsa vissza a lehetőséget, mert nem vennék jó néven, ráadásul valószínűleg még jól is érezné magát.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Rosszkedv ellen néha a vásárlás is hatásos lehet. Frissítse fel a ruhatárát, ha teheti, vegyen egy-két színes darabot. Ha most nincs pénze erre, nézzen a szekrény aljába, hátha kincset talál.

Rák (június 22-július 22.) 
A reggeli órákban viták, nézeteltérések adódhatnak, amelyek később elcsitulnak. Mindenesetre ne ragaszkodjon makacsul az álláspontjához, az egész ügy nem ér annyit, hogy veszekedjen.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Valaki irigy önre és megpróbál keresztbe tenni. Szerencsére jóakarói még időben figyelmeztetik, így megakadályozhatja a gonosz manővert. Vonja fele- lősségre az illetőt!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
A téllel együtt mintha a gondjai is eltűnnének, sokkal rózsásabbnak látja most a jövőt, mint egy-két héttel ezelőtt. Már az is sokat segít, ha vidámabban viszonyul a dolgokhoz.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
A ház körüli, háztartási munkák végzésénél most nagyon óvatosnak kell lennie, mert könnyen baleset történhet. A legjobb az lenne, ha nem fogna ilyen típusú munkákba.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Hasznos tanácsokat kaphat valakitől a munkahelyén. Az illető a főnöke bennfentese, így nem ártana, ha komolyan venné, amit mond. Az előmenetele szempontjából lényeges lehet.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Párkapcsolata fordulóponthoz érhet, ami esetleg felveti annak a lehetőségét is, hogy másutt keresse a boldogságot. Jól gondolja azonban meg, mielőtt véglegesen döntene.

Bak (december 22-január 20.) 
Itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak, ami nemcsak a környezetére, hanem a bensőjére is vonatkozik. Tisztítsa meg a lelkét a rossz gondolatoktól, és nem ártana egy néhány napos böjt sem.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
A romantikus énje előtérbe kerülhet, kellemes estét tölthet el a kedvesével, és ez nemcsak a nőnap miatt lesz így. Erősen fogja érezni, hogy ő az egyetlen, aki igazán fontos.

Halak (február 21-március 20.) 
Ha jogi ügye van folyamatban, azt most sikeresen lezárhatja. Üzleti téren is ígéretes a nap, de arra vigyázzon, hogy nagyot ne kockáztasson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!