Horoszkópok

2012.03.21. 23:01

Napi horoszkóp

A Skoprió ma megismerkedhet valakivel, a vízöntő nem túl sikeres a napokban.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
A mai napra izgalmas és kellemes meglepetéseket jeleznek a csillagok. Lehet, hogy valamilyen ajándékot is kap. Estére ön is meglephetné valamilyen apró ajándékkal a kedvesét.

Bika (április 21-május 20.) 
Egy barátja, akivel eddig mindig egyformán gondolkodtak, ma nem érti  meg önt. Mielőtt konfliktusba keveredne, gondolkodjon el azon, hogy nem neki van-e igaza. Ön is tévedhet.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Nyugodt családi légkörben kellene megbeszélni a terveit. Kérje a támogatásukat, hogy sikeresen megvalósíthassa a céljait, hiszen ők azok, akikre minden körülmények között számíthat.

Rák (június 22-július 22.) 
Ön hajlamos arra, hogy vakon megbízzon az emberekben, pedig emiatt már sok kellemetlensége volt. Ne legyen ennyire naiv, mert mindig akadhatnak, akik kihasználják a jóhiszeműségét.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Ma egyik siker követheti a másikat. Munkahelyén megdicsérhetik egy újításáért, családjában pedig szintén örömteli dolgok történhetnek. Este egy baráti bulival ünnpelhetne.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Utazást jeleznek önnek a csillagok. Ha így lesz, kösse össze távolabbi barátai felkeresésével, akiket már régen látott, ennek ellenére közel állnak önhöz. Érzelmileg feltöltődhet.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Legyen elővigyázatos, mert kisebb baleset történhet ma önnel, ha nem elég óvatos. Ne másszon létrára, óvatosan vezessen, és nézzen a lába elé, ha gyalogosan közlekedik.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ha olyan élethelyzetben van, hogy új szerelmet keres, akkor ma nagy valószínűséggel megismerkedhet valakivel, aki aztán később fontos szerepet játszhat az életében.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Fel kell készülnie arra, hogy a következő napok nem lesznek túl sikeresek. Mintha minden összeesküdne ön ellen. Nagy baj nem várható, csak bosszantó apróságok.

Bak (december 22-január 20.) 
Abba kellene hagynia az önsajnálatot, megráznia magát, és újult erővel vetni bele magát a munkába. Az sem ártana, ha megfékezné a nyelvét, és nem piszkálna állandóan másokat.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ha túl nehéznek érzi a helyzetét, akkor gondoljon arra, hogy sokan vannak, akik még így is szívesen cserélnének önnel. Az ügyei hamarosan jobbra fordulhatnak, ne keseredjen el.

Halak (február 21-március 20.) 
A lelki problémák testi tüneteket  is  okozhatnak,  ha nem szedi össze magát. Egyenesbe kellene hoznia a magánéletét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!