Horoszkópok

2012.03.22. 23:01

Napi horoszkóp

A Kos gondolkodjon el rajta, hogy tanul még valamit, az Ororszlán ma erőszakos kicsit.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Olyan dolgokkal foglalkozzon ma, amelyek a hosszú távú céljainak az elérését segítik. Esetleg azt is meg kellene fontolnia, hogy nem lenne-e érdemes tanulnia még valamit.

Bika (április 21-május 20.)  
Bajba kerülhet egy barátja, és segítséget kérhet öntől. Ne tegyen neki szemrehányást még akkor se, ha önhibájából került rossz helyzetbe. Most csak segítsen, és később beszéljenek erről.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Nem biztos abban, hogy jó döntést hozott néhány nappal ezelőtt. Most úgy tűnik, másképp kellett volna cselekednie. Várjon még, mielőtt visszalép, lehet, hogy most sem lát egészen tisztán!

Rák (június 22-július 22.) 
Furcsán érezheti ma magát, mert az egyik, eddig közömbös ismerőse félreérthetetlenül közeledni akar önhöz. Gondolkodjon el a dolgon, mielőtt visszautasítaná, nehogy később megbánja.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  
Ma ismét felülkerekedhet az erőszakosabb énje, és rá akarja erőltetni a véleményét valakire. Az illető ezt rosszul fogadhatja, és konfliktus alakulhat ki önök között. Vonuljon vissza!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ma nem okoz csalódást a környezetének, vidám lesz és kiegyensúlyozott, másokat is jobb kedvre derít. Észlelni fogja, hogy egy mosollyal sokszor szinte mindent el lehet érni.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Kicsit fáradtan ébredhet, és az egész napja nyűgösen telhet. Hogy ezt elkerülje, mozogjon többet a szokásosnál, fusson, tornázzon vagy legalább menjen gyalog a munkahelyére.

Skorpió (október 24-november 22.)  
Ne terrorizálja a környezetét. Egyáltalán nem biztos, hogy mindig önnek van igaza. Olyan hibákért pedig főleg ne piszkáljon másokat, amelyeket saját maga is gyakran elkövet.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Fontos esemény történhet egy rokona vagy barátja életében. Akár rossz, akár jó ez az esemény, legyen vele, bánkódjanak vagy örüljenek együtt. Érezze, hogy számíthat önre!

Bak (december 22-január 20.)
Ébresztő! Rohannak ön mellett az események, ön pedig legszívesebben átaludná az életét. Vegyen részt a dolgokban, alakítsa saját maga a sorsát, ne hagyja, hogy mások döntsenek!
 
Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ma nyugodtabb  napra számíthat, mint amilyenek az utóbbiak voltak. Tartsa távol magát attól a személytől, aki kihozza a béketűrésből. Nyílt konfrontáció helyett kerülje az illetőt.

Halak (február 21-március 20.) 
Nem ártana önnek egy alapos orvosi kivizsgálás. Újabban betegségeket képzel magának, akkor legalább megnyugodhatna, hogy minden rendben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!