Horoszkópok

2012.03.26. 22:01

Napi horoszkóp

Horoszkóp - március 27., kedd

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)  Ha kollégája véletlenül  kitol önnel, vegyen  mély lélegzetet és gondoljon arra: nem szándékosan tette. Persze nem teszi boldoggá, hogy a rendszer tökéletlen és az teszi semmivé a munkáját.

Bika (április 21-május 20.)  A kedvező lehetőség olyan állatfajta, amely sem nem türelmes, sem nem hűséges. Akkor kell torkon  ragadni, amikor megmutatja magát, mert ki tudja, jelentkezik-e még egyszer.

Ikrek (május 21-június 21.)  Munkáját mostanában kritikus szemek figyelik, de gyanakvó azért ne legyen. A lelki békéjét se engedje felborulni. Jobb, ha tudomásul veszi: aki dolgozik, az hibázik is, ez elkerülhetetlen.

Rák (június 22-július 22.)  Szép öntől, hogy számos területen akar helytállni, de jó lesz észben tartania, hogy kimagaslóan csak egy helyen tud teljesíteni. Figyeljen jobban, hogy mit tart fontosnak, tudjon rangsorolni.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  A pletyka káros parazita. Nemcsak azt pusztítja, akiről szól, de azt is, akiben benne él, aki másokról fecseg. Az indiszkréciót nem tolerálja egyetlen közösség sem. Tanuljon ebből.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  A rendrakásnak is vannak határai. Nagy lendülettel kezdte a hetet, de el fog fáradni a végére, ha mindent ön akar elvégezni. Azért dolgozik közösségben, hogy közösen haladjanak.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  A tavasz a lelkét is beara-nyozza. Optimista világszemlélete a többiekre is átragad, így a munka is könnyebben halad. Magánélete is harmonikus, talán egy kis sport hiányzik belőle.

Skorpió (október 24-november 22.)  Önmagának is meglepetést okoz az önzetlenségével. Ön nem irigy ember, de nem is tékozolja azokat a javakat, amelyeket nehéz munkával megszerzett. Most kivételt tesz.

Nyilas (november 23-december 21.)  Gyorsan tud döntést hozni, de ez nem minden esetben mutatkozik kedvező tulajdonságnak. Főként, ha egy életen át viseli a következményeket. Adjon időt magának, mérlegeljen többet.

Bak (december 22-január 20.)  Tele van ma tettvággyal, lendülettel, úgy érzi, csak ki kell nyújtania a karját és eléri a csillagokat, csak egy ugrás az ég. Azért ne feledje, ha mindig fölfelé tekint, könnyen elbotolhat.

Vízöntő (január 21-február 20.)  Manipulációktól tart, de azzal is tisztában van, hogy gyanakvóan nem érdemes élni. Gondolja át a dolgait, csak abban bízzon, aki széptevés helyett mindig őszinte volt önhöz. De benne bízzon.

Halak (február 21-március 20.)  Munka, munka és munka. Kezd elege lenni a taposómalomból, pedig a hétvégére még várni kell. Próbálja meg a délutánokat változatossá tenni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!