Horoszkópok

2016.07.24. 16:27

Napi horoszkóp - Az Oroszlán jó ideje birkózik egy feladattal, amire nem leli a megoldást

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon jó érzékkel nyúlt egy üzlethez a közelmúltban, aminek most látja csak igazán hasznát. Biztos anyagi hátteret építhet fel, ha kiaknázza a további lehetőségeket.

Bika (április 21.–május 20.) – Bátran nézzen szembe a változással, mert remek lehetőségeket hordoz magában az ön előtt álló feladat. Más mindent megtenne, hogy csak egyszer ilyen figyelmet kapjon.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Kicsit jobban ki kellene szélesítenie a látókörét, mert nagyon egy irányba koncentrál egy ideje. Fontos dolgokról maradhat le a napokban, ha ezen nem változtat!

Rák (június 22.–július 22.) – Nyugodjon meg, senki sem akarja lecsapni a párját az ön kezéről! Nagyobb bizalommal kell hogy viseltessen kedvese iránt, mert előbb-utóbb megelégeli a folytonos gyanakvást.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Jó ideje birkózik egy feladattal, amire nem leli a megoldást, de ma inspiráló környezetbe kerül, melyben némi segítséggel meglelheti a megoldást régóta húzódó ügyére.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Fontos, hogy képesek legyünk tanulni a megélt tapasztalatokból. Nem jó, amin keresztül kellett mennie, de valahogy ebből is tud előnyt kovácsolni magának.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem biztos, hogy most jött el az idő egy olyan horderejű változtatásra, mint amire nem rég megfogalmazódott önben a vágy. Továbbra is kivárásra kellene játszania!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Úgy érzi, hogy valaki vagy valakik megfojtják a közelségükkel. Pedig ön az a típus, akinek időről időre némi szabadságra van szüksége, hogy aztán mindig visszatérjen.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nagyon jó a meglátása, és teljesen igaza van egy fontos kérdésben, de készüljön fel rá, hogy más nem fogja felvállalni ezt a véleményt. Egyedül marada meglátásaival!

Bak (december 22.– január 20.) – Régóta feszeng a munkahelyén, mert az egy dolog, hogy nem érzi jól magát a kollégái között, így legfeljebb nem beszélget velük, de a munkáját sem ismerik el.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Bármennyire is áhítozik a sikerre, addig biztosan el fogja kerülni a szerencse, amíg nem hisz teljes szívből a győzelemben. Merítsen önbizalmat a korábbi eredményeiből.

Halak (február 21.– március 20.) – Alaptalanok voltak a félelmei egy bizonyos ügyben, de egyelőre mégsem tud teljesen megnyugodni. Pedig a veszély elmúlt, most már bátran koncentrálhat a feladataira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!