Horoszkópok

2016.09.02. 12:38

Napi horoszkóp - Az Oroszlán rendkívül nyugodt lesz ma

A Mérlegnek el kell hinnie, hogy meg tudja csinálni, amit akar!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Hirtelen mintha nem látná maga előtt, az eddig olyan biztosnak hitt célvonalat. A legjobb, ha a hétvégén inkább nem hoz komoly döntést, túl kell magát tennie a jelenlegi helyzeten!

Bika (április 21.-május 20.) - Ma ismét konfliktusba keverednek a párjával, ami arra világít rá, hogy ideje lenne tisztázni az ellentéteket. Egészen apró vitából indult az egész, de mostanra elfajultak a dolgok.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Megtanulhatta volna már, hogy mindegy, hogy mit tesz, mindig lesz valaki, aki elégedetlen lesz a teljesítményével. Elsősorban saját magának próbáljon megfelelni!

Rák (június 22-július 22.) - Próbáljon szűkszavú maradni egy bizonyos témában, és csakis a tényekre hagyatkozni. Ha túlságosan belemegy a részletekbe, még valami fontosat is elpletykálhat.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma igencsak próbára teszik majd a türelmét, pedig alapjáraton is rendkívül nyugodt lesz ma. Viszont valaki a környezetében mindent elkövet azért, hogy felbosszantsa!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most van lehetősége valamit meglépni, nem holnap, nem a jövőhéten. Ragadja meg a kínálkozó lehetőséget és két kézzel kapaszkodjon bele, mert egyszeri alkalomról van szó.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ma csakis magán múlik, hogy mit hoz ki a rendelkezésre álló lehetőségekből. Határ a csillagos ég, csak el kell hinnie, hogy meg tudja csinálni, amit akar!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A főnöke még a hétvégén is dolgoztatná, ráadásul szemrebbenés nélkül. Döntse, el hogy mennyit ér önnek ez a fajta bánásmód, és összességében ez a munka!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nagyobb anyagi veszteség érte a közelmúltban, de szerencsére éppen, hogy talpra tudott belőle állni. Most azzal a gondolattal küzd, hogy nem ott tart jelenleg, ahol szeretne.

Bak (december 22.- január 20.) - Hagyjon egy kis időt magának, mondjuk a hétvégét, hogy rájöjjön, mi az, ami annyira zavarja. Kár lenne elhamarkodottan dönteni, főleg ilyen fontos ügyben.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A közelmúltban túlságosan naivan viselkedett, aminek az lett a következménye, hogy többen is becsapták. Szerencsére most már jobban megérzi a veszélyt.

Halak (február 21.- március 20.) - Azt hitte, hogy valamilyen nagyobb lélegzetvételű ügyön már túljutott, de valójában a java még csak most jön majd. Készen kell állnia mindenre, és határozottnak lennie!

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!