Horoszkópok

2016.11.01. 11:11

Napi horoszkóp - A Vízöntőnek este kellemes beszélgetésben lehet része

Az Oroszlán lehetőleg ne tetézze a helyzetet további szájalással.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Adódhatnak ma olyan helyzetek, amikben inkább meg kellene őriznie a függetlenségét. Ez nem lesz könnyű, mert igen karakán véleménye van erről a dologról. Tartsa meg magának!

Bika (április 21.-május 20.) - Elképzelhető, hogy megérik az igény önben egy igen nagy horderejű változásra. Bárhogy is lesz, inkább gondoljon át mindent még egyszer, különben előfordulhat, hogy megbánja.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Hatalmas lendülettel vágott bele valamibe, de már az első akadálynál kénytelen volt megtorpanni. Igaz, ez nem szegte a kedvét, csupán kijózanította kissé.

Rák (június 22.-július 22.) - Egyértelmű most már az ön számára is, hogy bizonyos dolgokon változtatnia kell. Ez lehet egy egészen apró dolog, de lehet egy nagyobb horderejű változás is. Itt az idő rá!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Kíméletlen szókimondásának köszönhetően most olyan haragosokat szerezhet magának, akikre egyáltalán nem volt szüksége. Lehetőleg ne tetézze a helyzetet további szájalással.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Igen rossz hangulatban kezdi a napot, így, aki csak valami apróggal jön szembe, könnyen megbánhatja. Nincs ezzel nagy baj, csak azért nagy kérdésekben ne ma döntsön!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egyszerre több helyen szeretne egyformán megfelelni, de ön is tudja, hogy ez sokáig nem tartható. Közben pedig személyes ügyeire is ugyanúgy koncentrálnia kellene.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Könnyen előfordulhat, hogy ma jóval nagyobb energiákat kell mozgósítania, mint amennyit be szeretett volna vetni. A lényeg viszont az lesz, hogy kezelni fogja a helyzetet!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Túl sokat fecseg mostanság. Ráadásul olyanokról mesél, akiket elvileg a barátainak tart. Igaz, nem akar senkinek semmi rosszat, az a fránya pletykás természete a ludas.

Bak (december 22.- január 20.) - Rengeteg munkája van valamiben, aminek lassacskán szeretné látni a gyümölcsét, valaki viszont beletrappolt ebbe az álmába, és most mindent felboríthat. Ne hagyja!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Este kellemes beszélgetésben lehet része, viszont addig még át kell verekednie magát a napon. Ne hagyja, hogy az egész napi teendők befolyásolják a hangulatát!

Halak (február 21.- március 20.) - Egy új program, hobbi, vagy egy friss kapcsolat teljesen felvillanyozza. Bármi is legyen, végre kimozdította a megszokottból és egy kis változatosságot hozott az életébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!