Horoszkópok

2017.02.21. 08:56

Napi horoszkóp - A Bika érzelmi élete kissé ingatag talajon áll

A Rák változásokra számíthat a mai napon.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold a Bak jegyében együtt áll a Plútóval. Ön nyíltan közeledik a többiekhez, és segítőkre talál, akik egy fontos ügyben nagyon is a hasznára lehetnek. Este örömét leli egy látogatásban.

Bika (április 21.-május 20.) - Érzelmi élete kissé ingatag talajon áll, és ez nincs jó hatással a munkájára sem. Megfeledkezhet egy fontos időpontról vagy dátumról. Igyekezzen visszanyerni lelki békéjét.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Több új ismeretséget is köthet ma. Az ösztönei megsúgják önnek, kiben szabad megbíznia és kiben nem, ahogy azt is, honnan nyerhet előnyöket. Délután sok munkája akad.

Rák (június 22.-július 22.) - Változásokra számíthat a mai napon. Elképzelhető, hogy új munkahely után kell majd néznie. Nem kell sietnie, úgy tűnik, még elegendő ideje maradt a megfontolt cselekvésre.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Jó a hangulata, és kiegyensúlyozott. Nagyobb munkákat is el tud végezni, ha okosan osztja be az idejét. Este egy igen meglepő találkozásban lehet része!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Mindent más színben láthat, amit eddig elérhetetlennek hitt, az most megoldhatónak tűnik. Meglátja, hogy menni fog, csak hinnie kell önmagában!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A Hold a Bak jegyében áll. Ez arra figyelmezteti, hogy vegye komolyabban a hivatását és a céljait, valamint figyeljen jobban a szüleire és a tágabb rokonságra is.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Az a baj, hogy túl sok mindent akar egyszerre. Délelőtt több dologba is belekap, de nem sikerül végigvinnie a terveit. Próbáljon meg egy kicsit lassítani a tempón.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ha el szeretne érni valamit, akkor működjön együtt a többiekkel. A párkapcsolatában is a kommunikáción van a hangsúly, nem mindegy, mit és hogyan kér a párjától.

Bak (december 22.- január 20.) - A jelszava legyen a mai napon a józanság! Több félreértés is adódhat ma, ezért feltétlenül kérdezzen vissza, ha nem ért valamit teljesen. Ma valóban sikeres lehet.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma az otthona körül adódhat probléma, vagy az ingatlanjával, vagy valamelyik családtagjával kapcsolatban. Ne aggódjon, egészen banális ügyről van szó csupán.

Halak (február 21.- március 20.) - Új emberek léphetnek az életébe, a kérdés csak az, hogy ez majd megkönnyíti, vagy éppen hogy bonyolultabbá teszi az életét. Valaki komolyan csapja önnek a szelet.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!