Horoszkópok

2017.06.30. 16:34

Napi horoszkóp - A Halaknak ma nem kellene folyton mindenbe beleszólnia

A Szüzeknek a hétvége újabb fellángolást hozhat az életébe.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll együtt a Jupiterrel. Ez akár egy új életszakasz kezdetét is jelezheti! Legyen figyelmes a mai napon, hogy ez a nagy esély ne csússzon ki a kezei közül!

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll, de a Bika jegyében még ott ragyog a Vénusz. Talán újra kezdheti valamelyik kapcsolatát, vagy nagy biztonsággal egy boldogabb jövő első lépéseit teszi meg.

IKREK (május 21.-június 21.) - Pénzügyi kérdések hozzák döntéskényszerbe: legyen okos. Nagy reményei is beteljesülnek hamarosan, de ahhoz előbb meg kell tanulnia a lemondást. Vigyázzon az egészségére!

RÁK (június 22.-július 22.) - Ha társával túl sokat kell hadakoznia mostanában, akkor talán most van itt az ideje a kimozdulásnak. Már egyetlen távol töltött nap is egészen más megvilágításba hozhatja dolgait.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Ha lehet, akkor inkább maradjon a háttérben. Az estét már lényegesen jobb hangulatban töltheti.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A hétvége újabb fellángolást hozhat az életébe. Ám ha ön tartós kapcsolatra vágyik, akkor ez túl kevés lesz önnek, ha mégoly romantikus is Játsszon nyílt lapokkal a szívügyekben!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Nagy a nyomás önön az utóbbi időben, ezért könnyebben felcsattanhat, mint általában. A mai napot ezért áldozza végre a teljes pihenésnek, kikapcsolódásnak.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A mai napon ne akarja túlerőltetni magát. A mozgás fontos, de ha nem veszi figyelembe az általános kondícióját, akkor még sérülés is lehet belőle. Űzze tehát a sportokat is mértékkel!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Most esélyt kap arra, hogy változtasson az életén! Ehhez az első lépés a mélybelső elhatározás Bármilyen területen is szeretne változást elérni, a csillagok most segítik az útján!

BAK (december 22.- január 20.) - Hajlamos túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát okos tanácsai megnyugtatják.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Felesleges vitákba bonyolódnia olyanokkal, akikről előre tudja jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan ön is ráérez, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetnie. Legyen bölcs!

HALAK (február 21.- március 20.) - Nem kellene folyton mindenbe beleszólnia. Ön néha olyan dolgokban is hajlamos illetékesnek tartani magát, amihez valójában semmi köze. Jó lenne, ha ma ezt szem előtt tartaná.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!