Horoszkópok

2017.06.26. 14:22

Napi horoszkóp - A Kosnak most helyt kell állnia a munkahelyén

Ossza meg a környezetével a saját tapasztalatait ma az Oroszlán.

KOS (március 21.-április 20.) - A Merkúr és a Mars kedvezőtlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Most helyt kell állnia a munkahelyén, de ez nem jelenthet az ön számára problémát. Valakitől egy különösen jó tanácsot kaphat.

BIKA (április 21.-május 20.) - Remek napra számíthat! Valakihez különösen közel fogja érezni magát. Ha van valami problémája a kapcsolatában, ma azt is könnyedén meg tudja oldani. Elégedetten zárhatja a napot!

IKREK (május 21.-június 21.) - Ma hajlamos lehet arra, hogy túl hosszasan rágódjon a lelki problémákon. A legnagyobb baj az, hogy nem azzal beszél, akivel a gondja van. Le kellene ülnie vele.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll. Jól fogja érezni magát mindaddig, amíg békén hagyják, és a saját feje után mehet. Ma nehezen megy az alkalmazkodás, jobb, ha egyedül dolgozik!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ossza meg a környezetével a saját tapasztalatait, azt azonban ne hagyja, hogy kihasználják. Ha túlságosan hamar kifecsegi a tervét, akkor valaki „ellophatja” azt!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Vénusz kapcsolatban van a Plútóval. Ez a fényszög úgy nyilvánul meg, hogy vággyal gondolhat egy emberre, akit nem tud elérni. Olyan iránt vonzódik, akinek foglalt a szíve.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Öntől szokatlan módon ma vitába szállhat valakivel, vagy a családjában végre kiáll az érdekeiért. Nagyon jól teszi! Az utóbbi időben túltengett önben a felelősségvállalás.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Lendületes napra számíthat! Döntő elhatározásra juthat valamivel kapcsolatban, csak az a kérdés, hogyan érheti el mindezt! Egy baráti beszélgetés közelebb viheti a megoldáshoz.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Minél következetesebb lesz, annál jobbak lesznek az eredményei. A mai nap a pozitív csalódásoké lehet. Olyan emberekről kaphat jó híreket, akiket eddig semmire sem tartott.

BAK (december 22.- január 20.) - A mai napon szakmai kérdésekben kérhetik ki a tanácsát. Bízzon a tapasztalataiban, és legyen bátor a tanácsadásban. Annál is inkább, mert amit most szívességből tesz, azért hamarosan meg is fizethetik.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 20.) - Ma senki nem állhat ellent az ön akaratának. Ha mégis volna, aki felemeli a hangját, ne hang-erővel, hanem érvekkel győzze meg. Van, akinek fáj önt vezető szerepben látni.

HALAK (február 21.- március 20.) - Valaki barátságáért meg kell küzdenie. Talán egy kicsit a szerelemmel is összekeveredtek a dolgok: jó lenne tisztáznia, mit is akar tulajdonképpen, elsősorban persze önmaga előtt. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!