Horoszkópok

2017.07.17. 16:33

Napi horoszkóp - Az Ikrek ma remek napra számíthat

Az Oroszlán nehezen tud a munkájára koncentrálni.

KOS (március 21.-április 20.) - A Kos jegyében álló Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Nappal és a Marssal is. Könnyen megfeledkezhet egy fontos feladatról, úgyhogy a legjobb, ha ma listát ír a teendőkről.

BIKA (április 21.-május 20.) - Akármit is tervezett a mai napra, sajnos számítania kell rá, hogy az elmaradhat. A kedvese megbetegszik, vagy más, váratlan akadály merülhet fel. Valaki az otthonában látogatja meg.

IKREK (május 21.-június 21.) - Remek napra számíthat, de a környezetében sokan ingerültek, erre készüljön fel. A Vénusz az Ikrek jegyében jár. Ha friss a kapcsolata, akkor érhetik még meglepetések.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Mars és a Nap közel állnak egymáshoz a Rák jegyében, az Uránusz támadásában. Nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel vagy másokkal kapcsolatban.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Nehezen tud a munkájára koncentrálni. A problémákat ne vigye be a munkahelyére. Legalább a telefonoktól kímélje meg magát, mert az érzelmi intenzitás miatt végképp nem tud dolgozni.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Hold a Bika jegyében áll, de a Mars és az Uránusz kedvezőtlen kapcsolata nehézkessé teszi ezt a napot. Az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Remek hangulatban lehet, de az események egy kicsit lehűtik a lelkesedését. A munkahelyi változások rosszul érintik, több munka és nagyobb stressz van kilátásban. Higgyen magában!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Sokan keresik meg a problémájukkal, ami egyrészt nagyon megtisztelő, másrészt viszont a nap végére alaposan kifárasztja. Húzza meg a határokat, és mondjon nemet!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Egy titkos hódolója végre találkozót nyerhet ma öntől. Nem is sejtette előre tán, mennyire fel fogja kavarni ez a találkozás. Azonban akármekkora is a lángolás, az csak pillanatnyi.

BAK (december 22.- január 20.) - Ma megfontoltnak kell lennie minden, a munkahelyével kapcsolatos kérdésben. Ha változtatni akar, nagyon alaposan meg kell vizsgálnia a lehetőségeket. Ne mondjon ma még se igent, se nemet senkinek!

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Ha valamilyen üzleti vállalkozásba szeretne fogni, alaposan gondolja meg, mennyit fektet bele. Bármit is tesz most, annak erős hatása lehet a jövőjére akár pozitív, akár negatív értelemben.

HALAK (február 21.- március 20.) - Váratlanul egy jelentősebb összegre tehet szert, ami segítségével átalakíthatja eddigi terveit. A párkapcsolatában már nem ilyen rózsás a helyzet, a féltékenység komoly vitákat okoz.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!