Horoszkópok

2009.10.28. 23:16

Napi horoszkóp

Ma a Mérlegeknek kedveznek a csillagok. Figyeljenek személyes ügyeikre.

Kiss Nikolett

Október 29.

Kos (március 21-április 20.)
Talán kiszolgáltatottnak érzi magát egy helyzetben. Nem avatkozhat bele az események folyásába, pedig a végeredményt pontosan látja. Egy dolgot tehet: segítsen jó tanácsokkal.

Bika (április 21-május 20.) Szerelmi kalandra vágyik, de nem tesz semmit érte. Ki kéne mozdulnia otthonról. Nem jön házhoz a szerencse. Intézze úgy, hogy legyen lehetősége új emberekkel ismerkedni.

Ikrek (május 21-június 21.) Amíg csak kívülről nézi a történéseket, ne remélje, hogy az elképzelései szerint változik bármi. Merje közölni végre a véleményét! A Halakban járó Hold elsimítja az indulathullámokat.

Rák (június 22-július 22.) A Hold ma a szokásosnál érzelmesebbé teheti önt. Megtapasztalhatja, hogy milyen nagyszerű érzés szabadon adni a szeretetünket másoknak. Érezheti önnön fontosságát minden téren.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Emlékeznie kéne az álmaira, mert esetleg azok mutatnak kiutat egy útvesztőből. Ha párkapcsolatban él, figyeljen oda a kedvesére. Ha ő elbizonytalanodik, önnek kell segítenie, bíztatnia.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Csúcsformában érezheti magát. A barátai ön mellett állnak. Segítik, ha netán meginogna, bár nem valószínű, hogy önt mostanában az elbizonytalanodás veszélye fenyegetné.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Kedveznek a csillagok önnek. Remek ötletei támadnak. Olyanok, amelyek segítségével bevételeit szép haszonná tudja növelni. Jusson eszébe elrendezni a személyes ügyeit is.

Skorpió (október 24-november 22.) A Vénusz azt tanácsolja, hogy ne rontson ajtóstul a házba. Könnyű lesz megfogadnia ezt a tanácsot. Ön megfontoltan gondolkodik, ha az élet nagy kérdéseire kell választ találnia.

Nyilas (november 23-december 21.) Egy jó tanács: ossza be jobban a pénzét, és ne költsön fölöslegesen másokra. Ez persze nemcsak erre az időszakra vonatkozik. Ön máskor is hajlamos arra, hogy elherdálja a javait.

Bak (december 22-január 20.) Ne higgye, hogy felpörgetheti az eseményeket. Ellenkezőleg: a túlbuzgóság most kockázatos. Ha lassan jár, új ismereteket szerezhet és hasznos tapasztalatokkal gazdagodhat.

Vízöntő (január 21-február 20.) Pihenjen aktívan, sportoljon, de ne erőltesse túl magát, mert amúgy is elég teher nehezedik önre. Az anyagi ügyei kedvezően alakulnak, de még egy darabig spórolnia kell. Legyen türelmes.

Halak (február 21-március 20.) Legyen elszánt és céltudatos, mert úgy a munkahelyi babérok mellett pénzt is gyűjthet. A lelki életét se hanyagolja el. Ma a Hold a Halakban jár, és békét, kiegyensúlyozottságot küld.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!