Horoszkópok

2009.10.26. 23:12

Napi horoszkóp

A Rákok ma vonuljanak vissza, élvezzék a nyugalmat. Az Ikrek kitűnő pedagógiai érzékükkel segíthetnek másoknak.

Kiss Nikolett

Október 27.

Kos (március 21-április 20.)
Nincs kedve otthon ülni. Igaz, ez az ön esetében nem meglepő. Ha szerencséje van, talál magának egy színvonalas programot. Ellenkező esetben meg kell békélnie azzal, hogy csendes estéje lesz.

Bika (április 21-május 20.) A csillagok erőt adnak a nagyobb megpróbáltatásokhoz, kedveznek a gyors ügyintézésnek, és a különböző fizikai feladatoknak. Érdemes időt szánni a szükséges házimunkák elvégzésére.

Ikrek (május 21-június 21.) Ha valakivel gondja van a munkahelyén, mert az illető nem áll szakmai téren a helyzet magaslatán, nem bántani kell, hanem felkarolni. Ön kitűnő pedagógiai érzékkel bír, használja az adottságát!

Rák (június 22-július 22.) Ma vonuljon vissza. Még a társaságkedvelő Rákoknak is jót tesz, ha időnként egyedül vannak, és élvezhetik a nyugalmat. Legyen ez egy ilyen nap. Végre tegye azt, amit a leginkább szeretne.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha nem találja a helyét, vagy elégedetlen a helyzetével, akkor tűzzön ki maga elé egy fontos célt. Aztán induljon el a célhoz vezető úton. Innentől jobbára önön múlik a sikeres megvalósulás.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ma előfordulhat, hogy meggondolatlanságot követ el. Nem vét nagyot, de önt mégis zavarja a dolog. Ha így esett, két dolgot tehet: megpróbálja jóvátenni, vagy elfelejti az egészet.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ön szinte mindenkivel képes a bensőséges viszony kialakítására. Nem meglepő, hogy az ismerősei megbíznak önben. Ez felelősséggel jár. Kénytelen sokat foglalkozni másokkal.

Skorpió (október 24-november 22.) Biztos kézzel nyúl most az ügyekhez, a célkitűzései sorra megvalósulnak. Az intézkedései hatékonyak. Mindig hallgasson belső énje útmutatásaira, és a sikersorozat tartós lesz.

Nyilas (november 23-december 21.) Egy kis kockázatot bevállalhat! Anyagi téren előrelépés várható. Szerencsésnek mondhatja magát a barátaival, és a szerelmi életében is. Nem véletlen, hogy jól érzi magát a bőrében.

Bak (december 22-január 20.) Nem nagyon izgatják fel az események. Talán kissé könnyedén is veszi az életet. Az biztos, hogy nem kényeskedik semmi miatt. A munkahelyén érhetik bosszúságok, de felülemelkedik rajtuk.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ön nagyon jó emberismerő. Könnyedén ki tudja békíteni az ellenfeleket, összehozni a szimpatizánsokat. Kitűnő koordinátor, nagyvonalú és kedves. Mindezt kamatoztathatja a napokban.

Halak (február 21-március 20.) Amit eltervezett, azt végig is viszi, mert van hozzá elegendő önbizalma. Estére tervezzen kellemes időtöltést az egésznapi munka után. Ez lehet pihenés, de egy baráti összejövetel is.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!