Horoszkópok

2009.10.25. 23:02

Napi horoszkóp

A Halak előtt ma kedvező lehetőségek állnak. Használják ki az alkalmat!

Kiss Nikolett

Október 26.

Kos (március 21-április 20.)
Mit lehet tenni akkor, ha bármivel is próbálkozik, nem jön az eredmény? A válasz: türelmesnek kell lenni. Ez azonban a Kosnak a legnehezebb dolgok egyike. Mégis meg kell próbálnia.

Bika (április 21-május 20.) Jót tenne most önnek, ha elutazna. Ha van módja továbbképzésre menni, okvetlenül éljen vele. Anyagi téren sikerekre számíthat, feltéve, hogy nem veszi félvállról a dolgokat.

Ikrek (május21-június 21.) Jó időszak köszönt önre: minden elérhető kívánsága teljesülhet. Végre lehetősége nyílik boldog órákat szerezni magának. Az érzelmi élet sok örömöt tartogathat a következő napokra.

Rák (június 22-július 22.) Szerencsésen indul a nap, minden cselekedetének a pozitív oldala lesz látható. Nagyon alkalmas az idő hosszú távra tervezni. A váratlanul felbukkanó támogatók segítségét vegye igénybe.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Találkozhat valakikkel, akik új ötleteket adhatnak feladatai elvégzéséhez. Mások révén olyan kedvező lehetőségeket is felfedezhet, amelyek különben elkerülnék a figyelmét.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A héten a fellegekben érezheti magát, olyan sok jót ígérnek a csillagok: egy terv sikeres megvalósulását, boldog szerelmet. A hét vége felé használja a kreatív képességeit!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Nincs abban semmi rossz, ha vesz valamit, ami boldoggá teszi, még ha ez esetleg többe is kerül, mint amennyit költeni szokott saját magára. Egy kis önkényeztetés mindenkinek jár.

Skorpió (október 24-november 22.) Elképzelhető, hogy végre megszabadul valamitől, ami ez idáig gúzsba kötötte. Végre olyan életet élhet, amilyent mindig is szeretett volna. A kérdés, hogy tud-e mit kezdeni a lehetőségeivel.

Nyilas (november 23-december 21.) Ne hadakozzon a sorsa ellen! Aminek meg kell történnie, az úgyis megtörténik. Ha nem hisz önmagában, hát arról nem mások tehetnek. Most a szokottnál is több önbizalomra van szüksége.

Bak (december 22-január 20.) Valaki döntéshozatalra biztatja egy ügyben. Gondoljon végig mindent alaposan. Ön nem szokott feleslegesen beszélni, ezért a szavainak súlya van. Most se nyilatkozzon elhamarkodottan.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ön rendkívüli önuralommal rendelkezvén, képes kordában tartani az idegeit. Ahogy mondani szokás: akár fát is vághatnak a hátán. Ez azért van, mert a Hold ma a Vízöntőbe érkezett.

Halak (február 21-március 20.) Használja ki a lehetőségeit! A hivatásában kedvező jelek mutatkoznak egy izgalmas változásra. Tartsa a pozícióját, de közben tájékozódjon. Keresse, hogyan tehetne szert plusz jövedelemre.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!