11°
21°

Napi horoszkóp – Az Oroszlánnak nagy szüksége lenne egy kis környezetváltozásra

A Vízöntő ma sok bókot és dicséretet kap.

Kos (március 21.-április 20.) – A Mars és a Vénusz még mindig a Kos jegyében áll. Használja ki ezek erejét és tűzzön ki magának új célokat! Ma nagy teljesítményre lesz képes, megmutathatja, hogy mi rejlik önben.

Bika (április 21.-május 20.) – Új vonzalom éledhet a szívében. Ön hajlamos időnként meggondolatlanul dönteni. Ne ugorjon fejest a kapcsolatba, csak ha megbizonyosodott róla, hogy tartósak az érzéseik.

Ikrek (május 21.-június 21.) – Ha még nem vállalkozó, akkor ma megfordulhat a fejében valamilyen saját biznisz gondolata. Még aludjon rá egyet-kettőt, de ne vesse el azonnal az ötletet!

Rák (június 22.-július 22.) – Nagy kavarodás van ön körül, mégis sikerül megállnia a helyét valahogy a káoszban. Sőt, talán ön az egyetlen szilárd pont, akire a többiek támaszkodni tudnak. Sokan számítanak önre.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) – Nagy szüksége lenne egy kis környezetváltozásra. Utazzon el a hétvégére, ha teheti, esetleg látogassa meg egy távol élő rokonát. Kicsit szakadjon ki megszokott környezetéből!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) – Kimerítő hetet tudhat maga mögött, ezért, ha lehetséges, ne induljon hosszabb útra autóval. Az estét szánja pihenésre, mondja le a programjait, kapcsoljon ki!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) – A csillagok azt jelzik, hogy mára elfogy a türelme, és ki akar szabadulni az ideálisnak nem mondható helyzetekből. De vigyázzon, ne cselekedjen meggondolatlanul!

Skorpió (október 24.-november 22.) – Minden relaxáló tevékenység jót tesz ma, de a legszerencsésebb az lenne, ha el tudna menni úszni, szaunázni egyet! És persze egy nagy alvás is sokat segíthet

Nyilas (november 23.-december 21.) – Nagyon sok a teendője, de próbálja meg úgy beosztani az idejét, hogy a hétvégét végre már teljes egészében a kedvesének szentelhesse. Tervezzenek közös programokat!

Bak (december 22.- január 20.) – Szívügyekben, úgy tűnik, válaszút elé állítják a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkodnia, és talán nem is egészen az ön kezében van. A kedvese sem türelmes a végtelenségig

Vízöntő (január 21.- február 20.) – Ma sok bókot és dicséretet kap. Jó hangulatban van, és remek a kisugárzása. Ha ön egyedülálló, használja ki a mai estét és menjen ismerkedni. Ne kerülje el a szórakozóhelyeket!

Halak (február 21.- március 20.) – A sok változás megviselheti az idegrendszerét. Főleg akkor, ha hagyja, hogy a külső erők magukkal sodorják. Van azonban sok jó is az új fejleményekben. 


Legolvasottabb

1
Pápa – Egy exrendőr új regénye
2
Olcsóbb lehet jövőre a jogsi megszerzése
3
Mesterséges intelligencia minisztérium nyílt Dubajban
4
55 millió forintnyi csempészett cigarettát találtak egy mikrobuszban
5
Konténertűz áldozata lett egy ember Budapesten
Kézilabda NBI
Horváth Gábor
Ezért a győzelemért vért izzadt a Balatonfüred
titkosítás feloldása / 26 perce
Trump engedélyezni fogja a Kennedy-gyilkosság iratainak közzétételét
A máig titkos adatokat legkorábban jövő csütörtökön teheti közzé az országos levéltár.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
VESZPRÉM  / 1 órája
Átadták a Pannónia fotószalon és diaszalon díjait
Balla Emőke
Kerékpár / 1 órája
Dina Márton és Vas Kata Blanka sikere a városligeti cyclocross-nyitányon
az összefogás ereje / 1 órája
Pápa – A lakóközösség összefogásából újult meg a kereszt
Laskovics Márió
illegális bevándorlás / 1 órája
Fidesz: az LMP teljes mellszélességgel támogatja a Soros-tervet
Pápa / 1 órája
Emléktábla Orlainak és Petőfinek Pápán
Laskovics Márió
Pápa-Tapolcafő / 2 órája
Kossuth a kertbarát
Laskovics Márió