Horoszkópok

2017.08.07. 16:17

Napi horoszkóp - Valami bosszantó dolog kerül ma az Oroszlán útjába

A Halak ma mindenre képesnek érzi magát!

KOS (március 21.-április 20.) - Ma minden a tervei szerint alakul, és ez vidámmá, felszabadulttá teszi önt. Ennél boldogabb már csak akkor lehet, ha hagy egy kis teret a tervszerűtlenségnek is.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget. Egy tisztázó beszélgetés felszabadíthatja a lelkét!

IKREK (május 21.-június 21.) - Anyagiakat is érintő kérdésekben érdemes lenne még néhány napot várnia, mielőtt komoly döntéseket hoz. Talán még nincs birtokában minden szükséges információnak.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Törődjön többet az egészségével, és keressen lehetőségeket a lazításra. Este beszélgessen el komolyan a párjával a jövőbeni terveikkel kapcsolatosan.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Valami bosszantó dolog kerül az útjába, de ne rágódjon emiatt sokáig... A Hold a Vízöntő jegyében áll, délután a felhők fölé emelkedhet a hangulata, és komoly hasznot, sikereket könyvelhet el.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Egy családtagja vagy közeli ismerőse miatt aggodalmaskodhat a mai napon. Nem árt, ha segít neki, de a baj szerencsére közel sem akkora, mint amekkorának tűnik.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Nagyon kellene igyekeznie, ha jutni akar ma valamire. Délután viszont egy csapásra megváltozik minden, és nagyon is sikeres lehet. Most fontosak a beszélgetések.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ön akkor is hajlamos a végsőkig ragaszkodni az elhatározásához, ha tudja, hogy sem-mi esélye sincs a teljes siker-re. A félkész megoldás pedig nem jó.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Jól teszi, ha a mai napra diétát vagy léböjtkúrát tervez. Az utóbbi időben kissé túlterhelte a gyomrát! A sportra is nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie!

BAK (december 22.- január 20.) - A Vénusz a Rák jegyében áll önnel szemben. Kedvese azt sem tudja, hogyan járjon az ön kedvébe. Mutassa ki a háláját! A rutin-feladatokat a legnagyobb könnyedséggel végezheti el a mai napon.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Úgy érzi, a társa nem érti meg igazán, mintha egy idegennel osztaná meg az életét. Nem biztos, hogy ez így van, lehet, hogy csak felszínes dolgokban van önök között egyet nem értés.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ma mindenre képesnek érzi magát: semmi sem jelent akadályt. Nagyon energikus, és ezért tényleg hihetetlen alkotásokra képes. Különösen a művészetek terén alkothat nagyot.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!