Hűségkártya

2009.08.12. 15:40

Akár 15 százalékkal olcsóbban az Oktkernél

Veszprém - Üdülési csekkel és részletben is lehet fizetni az Oktker Nodus Kft. képzéseire, a Hűségkártyásoknak adott öt százalék engedmény pedig összevonható a korábbi tanulóiknak nyújtott tíz százalékos kedvezménnyel.

Mátyus Tamás

Közgazdasági, ügyviteli, oktatási, szociális, informatikai és egyéb tanfolyamok széles választékát nyújtja a belvároshoz közeli, a Balaton Plázától öt percre található, akkreditált intézményként működő Oktker Nodus Kft. 
  
- Régi partnerei vagyunk a Naplónak, több éve hirdetünk már a lap hasábjain, és találjuk meg ajánlatainkkal leendő hallgatóinkat - mondta el Varga István ügyvezető igazgató.  


Üdülési csekkel és részletben is lehet fizetni az Oktker Nodus Kft. képzéseire, a Hűségkártyásoknak adott öt százalék engedmény pedig összevonható a korábbi tanulóiknak nyújtott tíz százalékos kedvezménnyel
(Fotó: Mátyus Tamás)

A Hűségkártyában is azt a lehetőséget látjuk, hogy széles körben juthatunk el kedvezményes tanfolyamainkkal az előfizetőkhöz. 
 
A Bartók Béla utcában öt tanteremben - köztük két 25 fős, korszerű, klimatizált informatika terem - egyszerre akár százharminc tanulót képesek fogadni. Az ügyintézéshez sem kell máshova menni, minden szolgáltatásuk egy épületben vehető igénybe, melynek udvarán saját parkoló is rendelkezésre áll. 

Hallgatóiknak részletfizetési kedvezményt biztosítanak, és üdülési csekkel is lehet fizetni a képzésekre, melyek közül a legnépszerűbbek az ECDL 4 és 7 modulos tanfolyam, a pénzügy és számviteli ügyintéző, a mérlegképes könyvelő, valamint a társadalombiztosítási ügyintéző képzések.
 
A Hűségkártyára vonatkozó öt százalék természetesen ezekben az esetekben is jár, sőt a korábban náluk végzett hallgatók következő képzésére vonatkozó tíz százalék engedménnyel is összevonható, ami együtt már tizenöt százalékkal olcsóbb árat jelenthet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!