Szórványos esők, köd, felhős ég és hideg lesz a következő napokban

A hajnali ködfoltok, a változóan felhős ég, a napos idő, elvétve zápor, a hegyekben hózápor váltják majd egymást a következő napokban Veszprém megyében.

veol.hu

Forrás: pixabay.com

Vasárnap nagyrészt erősen felhős lesz az ég, kevés napsütés is lehet – illetve északnyugaton a délutáni óráktól már derűs lehet az idő. Szórványosan számíthatunk kisebb esőre, záporra. Csak estétől élénkülhet meg az északnyugati szél. 10-11 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete – írja a köpönyeg.hu.

Hétfőn eleinte erősen felhős, vagy borult lesz az ég, délen további csapadékkal. Napközben aztán észak felől fokozatosan csökken, szakadozik a felhőzet. Az északi, északnyugati szél többfelé lesz élénk. Délután 6-12°C valószínű.

Kedden a hajnali ködfoltok feloszlása után változóan felhős, általában napos idő várható. Csak elvétve lehet zápor, a hegyekben hózápor. Mérséklődik a légmozgás. A csúcsérték 6-11 fok között várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!