elfújja a szél

2019.05.06. 07:52

Jól jött az eső, de meddig ázik még Veszprém megye?

Erősen télies időjárás köszöntött ránk hétvégén, és bár az esőre nagy szükség volt, most már tudnánk díjazni egy kis napsütést is – nézzük, van-e rá remény!

Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn még sokfelé lesz esős az idő, a délután második felében északnyugaton szűnik meg először nagyobb területen a csapadék. Az északias szelet erős, viharos lökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul. Nem lesz front térségünkben.

A Veszprém és környéke időjárását tanulmányozó vmeteo szintén azt írja, hogy hétfőn délutánig folyatódik a csapadékos szeles idő, estére csak a kellemetlen szél marad. Délután 10°C, este 6°C körül alakul a hőmérséklet.

Kedden felszakadozik a felhőzet, a felhőátvonulásokból csapadék nem valószínű. az élénk széllökésekkel kísért északnyugati szél estére jelentősen gyengül. Kedd reggel 3°C, délután 13°C, este 8°C várható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!