ingatlanbazar.hu

2021.05.28. 20:00

Íme a Balaton legdrágább, eladó, 2,1 milliárdot érő ingatlana

Monoszlói borozgatás, persze franciás stílusban. Képek és rengeteg részlet a magyar tengernél hirdetett ingatlanok legdrágább gyöngyszeméről, egyenesen Monoszlóról!

veol.hu

 

“FESTŐI környezetben, a Balatonhoz közel kínálok eladásra egy francia Chateaux stílusban megépített, eklektikus, CSODÁLATOS panorámás, 1615 nm alapterületű, FELÚJÍTOTT, 3 szintes, 9 szobás BORBIRTOKOT a hozzá tartozó 10 hektárnyi szőlőtermő területtel! A “Magyarország legszebb szőlőbirtoka” – és az ingatlanbazar.hu kínálatában “legdrágább” – címet elnyerő birtok pincéje kb. 300 éves, 2012-ben épült újjá. A magyar Toscana területén a 2000-es évek legelején vásárolt 10 ha szőlőültetvényt újra telepítették, amely az első szőlőtermést 2004-ben adta és a tulajdonos azóta is kiváló minőségű, világhírű, díjnyertes vörösborokat állít elő.

A főépület lakóterülete 1615 nm, melyben 9 egyedien, különlegesen berendezett, a Káli-medencére és a teljes birtokra panorámás EXKLUZÍV szoba és 12 fürdőszoba található. A szobákhoz „KONE” típusú lifttel is el lehet jutni. A középső szinten egy elegáns, kulináris élményeket nyújtó nagy teraszos étterem és konyha, valamint tágas, otthonos fogadótér található hatalmas kandallóval. Innen a panorámás teraszra léphetünk ki. Ezen a szinten helyezkedik el egy iroda, 25 fő befogadására alkalmas tárgyalóterem, egy Delux szoba és egy lakosztály. Az emeleten 1 lakosztály és 7 Delux szoba található. A legalsó szinten Wellness részleget alakítottak ki: a hangulatos belső medence és a hozzá tartozó 15 nm-es szauna a 3 nm-es hideg merülő medencével kellemes kikapcsolódást nyújt. Ezen a szinten található külön a borászat és a borpince (a leszüretelt szőlő szinte 200 m-en belül bekerül a pincébe).

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!