ingatlanbazár

2021.10.09. 11:30

Lakás 99 millióért egy kvázi kastélyban, Balatonfüreden

5 teraszos (!) lakást kínálnak eladásra a megyében. A fotók alapján tulajdonképpen kúriába költözhet az, aki lecsap az ajánlatra. És csak egy szomszéddal kell osztozni a telken!

Hatalmas lakás 5 terasszal, kerttel,sok lehetőséggel! Balatonfüred LEGSZEBB utcájában, GYÖNYÖRŰ, nagypolgári jellegű, kb 30 éve épült 2 lakásos TARSASHÁZban 3 önálló egységként használható lakás eladó, önálló KERTTEL, kocsibeállóval.

Ez a rengeteg lehetőséget tartogató ingatlan jelenleg áll

- FÖLDSZINT (34 nm): 1 szoba, teakonyha, Fürdő +WC bidével – néhány éve teljesen felújítva, műanyag ablakokkal (vissazaalakítható garázsnak)

- EMELET (84 nm): 4 szobás lakás (3 háló+ amerikai konyhás nappali) + Fürdő +WC bidével + 2 TERASZ – jó állapotú

- TETŐTÉR: 163 nm-es, beépítetlen még + 2 hatalmas terasz ( Kertre néző – nyugati, és Péter-hegyre néző –keleti ) + ablakok, teraszajtók beépítve, szabadon felosztható, akár TÖBB LAKÁS is kialakítható benne

- Padlástér: raktározásra kiválóan alkalmas, hatalmas padlástér, amelyet felhasználva a legfelső szint LOFT, Penthouse jelleggel is átalakítható

- KERT: Jelenleg közösen használt kapubejáróval lehet a teljesen ÖNÁLLÓ kertbe, és parkolóba eljutni. A bejárati rész is leválasztható. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!