Ingatlanbazár

2022.01.22. 11:30

Egy szerénykedő otthon Gyulakeszin, medencével, kandallóval…

Valószínűleg a privát szféra megőrzése miatt limitált a fotók száma a most következő, izgalmas családi ház kapcsán. A hirdetés szövegezése már bátrabban megosztja a részleteket, így a 130 nm-es, 54 millió forintért kínált ingatlan felkeltette az érdeklődésünket. És az önét?

“Balaton északi part, Gyulakeszi, családi ház medencével, udvarral, garázzsal eladó! Eladó a Csobánc-hegy lábánál, Balatontól 10 perc távolságra, Gyulakesziben összközműves, 130 nm-es, 4 szobás családi ház. A fűtés gáz-cirkókazánnal és két kandallóval lett megoldva. A meleg víz bojlerről üzemel. A ház szigetelt és légkondicionált. Az épület falazata kő és tégla, melyre 10 cm-es szigetelés került. A tető cserepes, jó állapotú, de nem beépíthető. A födémen 20 cm-es gyapotszigetelés van. Az eredetileg 1977-ben épült ház 15 éve lett felújítva és bővítve. [...] A kertben vízforgatóval szerelt medence is beépítésre került, mely kb. 12 nm-es felületű. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!