Ingatlanbazár

2022.05.14. 15:00

Lesencetomaj éke: egy paraszt-barokk stílusú présház

A XIX. század végén épült présház, valamint a hozzá tartozó, tágas birtok új tulajdonost keres. A részletek és a fotók is érdekesek. Lessen be velünk Lesencetomaj egyik ékébe!

“Eladó Balatoni ház szőlészettelLesencetomaj idilli részén található az 1800-as évek végén épült paraszt-barokk stílusú présház és a hozzá tartozó 12000 nm-es telek, ami kivételes lehetőséget kínál kezdő vagy profi, a szőlőtermesztés illetve borkészítés iránt érdeklődőknek.A telek kiválóan alkalmas nyaralónak, mivel a Balaton 15 percre található, de tökéletesen alkalmas mezőgazdasági területnek is, mivel szőlő-telepítés található a területen, illetve minden gépesítés adott a minőségi borkészítéshez.

A jelenleg termő szőlőfajtákat - kéknyelű, rózsakő és sauvignon blanc - sorváltósan telepítették. A terület bővíthető: a szomszéd olyan terület, ami jelenleg használaton kívül van.A ház felújított, 60cm vastag vegyes kőfal, víz, villany, ipari áram, bevezetve. Saját, 44 m-es fúrt kúttal és hozzá egy kiváló minőségű víztisztító berendezéssel rendelkezik. A fűtésről egy vaskályha és hőtárolós elektromos radiátor gondoskodik.A ablakon kinézve balatoni panoráma tárul elénk. A pincében minden autentikus borászati eszköz megtalálható.Az ár a termesztéshez nélkülözhetetlen traktort is magában foglalja. A tulajdonosok a területen vegyi anyagot egyáltalán nem használtak, ezért kiváló biogazdálkodásra. [...]”
 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!