Ingatlanbazár

2023.01.08. 15:30

612 millióért vízparti, 300 nm-es üdülőparki ingatlanra tehet szert valaki Akalin!

A Balatonakalin kínált, panorámás, vízparti ingatlan minden jóval szolgál, amire a pihenni vágyók csak gondolni tudnak! Az üdülőparki ingatlan előnye, hogy bár tágas a telek, a gondnok megoldja helyettünk a legtöbb elintézni valót!

“KÖZVETLEN VÍZPARTI HÁZ 180 fokos PANORÁMÁVAL A BALATONRA!!! Ha különleges, csendes, kulturált környezetben pihenne, de a nyaraló környezetének gondozására már nincs ideje, válassza ezt az igazán igényesen megépített, 0-24 órás gondnoki felügyelettel rendelkező üdülőparki ingatlant! 

A 300 nm-es ház négyszobás, minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A nappali- konyha-étkező több, mint 50 nm panoráma ajtókkal valamint teraszkapcsolattal a tó felé. Az emeleti szobák nagy közös térből nyílnak, melyből kettő teraszkapcsolatos, ahonnan bámulatos panoráma tárul elénk! A teraszon akár egy társaság is elfér. Az egész épületet a hatalmas világos terek jellemzik. 

 

A ház fűtése elektromos, a nappaliban kandalló, légkondicionáló, füstriasztó, a parkban kamerarendszer lett felszerelve. A telek teljesen sík, csodálatosan rendben tartott, házhoz tartozó saját telek sövénnyel van elválasztva az üdülőpark közös használatú területeitől. Árnyékos részén kis játszótér lett kialakítva. A kert végén lehet a privát strandot megközelíteni. Az ingatlanhoz saját, több kocsi beállására alkalmas parkoló tartozik. Itt minden a kényelemről szól, a látványt szinte lehetetlenség leírni! Kivételes lokáció, a Balatont kedvelőknek első látásra szerelem!!! [...]”
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!