Ingatlanbazár

2023.01.14. 11:30

Íme egy veszprémi, 179 milliós, luxus kivitelezésű családi ház!

A valóban luxus kivitelezésű ingatlan nyilván a veszprémi várra is kilátást biztosít. Részletek, képek egy modern, 135 nm-es otthonból!

“Megvételre kínálok Veszprém EXKLUZÍV CSALÁDI HÁZAS övezetében a 2021-ben, 625 nm-es telken épült 150 nm-es egyedi tervezésű LUXUS kivitelezésű családi házat GARÁZZSAL. 

Az ingatlanban TÁGAS AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, 2 nagy méretű hálószoba, 3 fürdőszoba, gardrób szoba, tároló, 2 terasz és egy garázs található. Igény esetén a 3. hálószoba is kialakítható. A HÁROM SZINTES ingatlan alsó szintjén a 2 hálószoba elszeparáltan lett kialakítva, az ingatlan számos pontjáról SZÉP VÁRPANORÁMA látható. Az ingatlan tájolásának, valamint NAGY MÉRETŰ ÜVEGFELÜLETEINEK köszönhetően VILÁGOS TEREK jellemzik, egész nap napsütéses. A belső tér LAKBERENDEZŐ által megálmodott, EGYEDI BÚTOROKKAL berendezett, mely a vételár részét képezi. 

 

A kert befejezésére, a látvány tervek rendelkezésre állnak, befejezése az új tulajdonosra vár.Főbb jellemzők: - tégla falazat- szigetelt- garázs- prémium minőségű bútorok- prémium minőségű konyhai gépek- prémium minőségű hideg- és melegburkolatok- prémium minőségű szaniterek- 3 rétegű üveges színezett műanyag nyílászárók- egyedi fali dekorációk- hőszivattyús padlófűtés. [...]”
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!