Ingatlanbazár

2023.02.11. 11:30

132,9 millióért vehetünk négylakásos ingatlant a Vadvirág Villapark területén

A Vadvirág Villapark Balatonfüred egyik legújabb ingatlan komplexuma. A luxus kategóriájú, négylakásos egységek kapcsán még csak látványterveket találni, de a részletek így is izgalmasak. Lássuk, hogyan fest a megyei újépítésű ingatlanok egyik legmenőbb darabja!

“A Vadvirág Villapark ,Balatonfüred arácsi részén helyezkedik el ,páratlan kilátással a Balatonra és a Tihanyi félszigetre. Balatonfüred a Balaton északi partján, lankás dombok által körülölelt kisváros. Északról a szelíd hegyek ,délről a tó öleli át. A városba érve azonnal érezhető a múlt és a jelen harmóniája. Balatonfüred a Balaton északi partjának egyik legszebb, legrangosabb üdülőhelye, amely különféle látnivalókkal ,kulturális és gasztronómiai élményekkel ,továbbá egész évben sokszínű programokkal várja az idelátogatókat. 

A Vadvirág Villapark tökéletes megoldás azok számára ,akik Balatonfüreden szeretnének élni ,pihenni vagy akár dolgozni. A Villapark elhelyezkedésének ,környezeti adottságának köszönhetően egyszerre lehet élvezni a luxus Villapark előnyeit és a nyüzsgő városi fergeteget. Pár perc sétára elérhető a Tagore Sétány éttermekkel ,üzletekkel . Az újonnan kialakított Brázay park, Eszterházy strand és a Kisfaludy strand is.

A Vadvirág Villapark projekt egy ütemben épülő projekt, amiben 72 ingatlan kerül kialakításra. 29 villa épül ezek közül 6 privát,6 kétlakásos,6 háromlakásos és 9 négylakásos. Ezek szomszédságában egy panzió építése van tervben. A Villapark kiemelkedő adottságait kihasználva könnyed, látványos építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet teremt. A több épületből álló Villaparkban kiemelt figyelmet fordítanak az épületek elhelyezkedésére ,parkosítására, a privát szférák megőrzésére és a legmagasabb ,a kor követelményeinek megfelelő műszaki tartalommal való kivitelezésre A kivitelezés már elkezdődött ,a kulcsrakész, Chameleon okosmegoldásokkal kialakított ingatlanok várható átadása 2024 év vége. 

A négylakásos ingatlanokról

Luxus kategóriájú, lakások alapterülete és kialakítása egyenként más más. Kilenc darab épület épül egyenként négy lakással. A lakásokhoz magánúton lehet eljutni , az épületek alatt mélygarázs épül. Minden lakáshoz egy parkolóhely tartozik és egy tároló amelyet a vételár tartalmaz. Igény szerint további parkolóhely vásárolható. A legtöbb lakás tágas terasszal rendelkezik . A földszinti ingatlanokhoz sajáthasználatú kert tartozik, a kertek felosztása folyamatban van. A kertek füvesítéssel ,alap aljnövényzettel és öntözőrendszerrel lesznek ellátva. A lakások minőségi alapanyagok felhasználásával ,magas színvonalú kivitelezéssel épülnek. Az ingatlanok helyiség kialakítását tekintve különbözőek , sok megoldás közül mindenki megtalálhatja számára a legideálisabbat. [...]”
További új építésű szépségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetési szöveget eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!