Ingatlanbazár

2023.04.22. 11:30

Eladó Balatonederics egyik elképesztő, 350 milliós borgazdasága!

A Balatonederics közelében található, pazar borgazdaság ára 350 millió forint. Mutatjuk, micsoda és mekkora ingatlan jár ennyi pénzért a helyi ingatlanpiacon!

“Balatonederics közelében a Balaton felvidéken szőlőtermelő és borgazdaság eladó! A családi gazdasághoz tartozik a balatoni borvidék egyik legjobb bortermő helyén 8,5 hektár szőlő HASZONBÉRLETI JOGA, melyből 7,16 ha AKG pályázatba tartozó terület. Kiváló talaj- és klímaadottságokkal rendelkező fiatal ültetvények dél-délkeleti kitettségűek, középmagas kordon művelésűek, melyek között chardonnay, cserszegi fűszeres, szürkebarát, kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah szőlőfajták is megtalálhatók.

BORHÁZ ÉS PINCE

A gazdasághoz tartozó ingatlanok részét képezi a 270 m2 alapterületű feldolgozó pince, mely 750 hl bor tárolására alkalmas. A borkóstolás a 120 m2 alapterületű borházban történik, mely 50 fő befogadására alkalmas. A borház teraszáról csodás kilátás nyílik a Balatonra. A három szintes borház tetőtérben vendégszobák kialakíthatóak.

CSALÁDI HÁZ

A településen található 102 m2 alapterületű ( +28 m2 terasz +pince), háromszobás családi háznál került kialakításra palackozó és borospince. A családi házhoz tartozó telek területe 2,100 m2.

 

GÉPEK, BERENDEZÉSEK

Az eladási ár részét képezik a szőlőtermesztéshez és borászathoz szükséges gépek és berendezések, így permetezők, talaj-, és szőlőműveléshez szükséges gépek és berendezések, prések, tároló tartályok, tölgyfa hordók, tehergépjármű, traktor, stb.(708) [...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!