Ingatlanbazár

2023.04.29. 15:30

Követendő példa Szentbékkálla tájáról: na így kell hozzányúlni egy régi házhoz!

A Szentbékkállán kínált ház az a példa, amire már régóta várunk a helyi ingatlanpiacon! A régimódi nyaraló homlokzatának tagolt üveggel való megnyitása olyan dizájn elem, amit külföldön már sokat látni, főként az alpesi stílusú “háromszög” nyaralók kapcsán. Öröm látni, hogy bontás helyett valaki okosan és jó ízléssel nyúlt hozzá egy Balaton-felvidéki ingatlanhoz!

NA

“Szentbékkálla gyönyörű fekvésű, hangulatos község a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Balatontól 10 km- re található. Szépen rendbe hozott régi házai, romantikus utcácskái, fogadói, tüzes fehérbora kedvelt üdülőfaluvá avatják. A festői és igen élő falucska egy délnek tekintő domboldalra kúszik fel a Balaton-felvidéki Káli-medencét északról karéjosan lezáró erdős hegyek ölelésébe,nem csupán a különleges panoráma, sok természeti látnivaló adódik, hanem olyan éghajlati védettség is, ahol évente mintegy 2000 órányit süt a nap. A falu határában nyugatra fekszik a híres Kőtenger ami a Szent András energia vonalon helyezkedik el, jótékony hatású energia kisugárzással rendelkezik. Sokan járnak ide rendszeresen energiát gyűjteni. feltöltődni.

A Kőtengertől egy kőhajításnyi távolságra , a déli fekvésű Farkastetőn , várja új tulajdonosát egy autentikus nyaraló. A vegyes falazattal épült ( kő, tégla ) ház 2021 -ben teljes körű felújításon esett át , modern , letisztult stílussal simul bele mesés környezetébe. A kétszintes nyaraló felső szintjén egy nagyméretű hálószoba, fürdőszoba , terasz található. Az alsó szint kis szoba, konyha,mosdó, borospince elosztással rendelkezik. A nagyméretű,üvegfal a Káli medencére és a környező hegyhátakra nyújt csodás panorámát. Az áramot napelem biztosítja , tartályos víz van jelenleg, az ellátás kút fúrással megoldható. 
A telek összterülete 4469 nm, két Helyrajzi számon nyilvántartva, kifüggesztési eljárást igényel. A ház környezetében szólóültetvény( Olaszrizling, ) , termő gyümölcsfák ( mandula, füge, alma,körte,dió, )került telepítésre. A nyaralót földúton lehet megközelíteni. Szentbékkálla, ideális kiindulóhelye a Balaton-felvidéki kerékpáros, gyalogos és autós túráknak. A település Tapolcáról és Zánkáról könnyen megközelíthető. [...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!