Ingatlanbazár

2023.05.06. 11:30

Döbbenetes luxus és feszített víztükör a Somlyó hegy ölelésében

A Somlyó hegy ölelésében kínált, 490 milliós, Veszprém megyei pazar családi ház akár egy hollywoodi filmben is szerepelhetne. Minőségi anyagok, letisztult, modern vonalak és pazar kilátás is jár a 160 nm-es szépséghez. Nézzen szét virtuálisan a régió ingatlanpiacának egyik irigylésre méltó kuriózumának háza táján!

“Alsóörsön, a Somlyó hegy ölelésében rejtőzik a végletekig egyedileg megtervezett, kivitelezett és nagy becsben tartott ház, amely várja új tulajdonosát. A dombon elhelyezkedő 160nm-es ingatlan a Balatonra, az északi öbölre és a déli partra tekint. A ház különlegessége stílusjegyeiben rejlik. Az elegancia, a színek ízléses használata és a bútorok, amelyek egyedi dizájnnal és hangulattal rendelkeznek egy igazán fenséges érzést biztosítanak. Itt nem csak lakni vagy nyaralni lehet. Itt megélni kell! 

 

A pillanatokat és a rengeteg élményt, amelyet a hely kínál. A közösségi terei hatalmasak és világosak, a közvetlen kijutás biztosított a medencéhez. Minden reggel a csodálatos tájra ébredhetsz, hiszen új hálószobád ablaka a Balatonra néz. További két hálószoba, két fürdőszoba, gardrób és wc is ki lett kialakítva az ingatlanban kényelmed érdekében. Az elegancia jegyében továbbá helyet kapott egy boros pince, amely tökéletes helyszíne lehet a kivételes eseményeknek. 

A kertet igényed szerint tovább rendezheti a jelenlegi kertész, aki töviről - hegyire ismerni fogja növényeid minden porcikáját. A medencédből pedig festői környezetben élvezheted a kikapcsolódást. Ha pedig szeretnéd profi kezekre bízni medencéd karbantartását, akkor van lehetőséged a mostani csapatot is megtartani! 

Extrák

- Automata redőnyök

- Automata szúnyoghálók

- Öntözőberendezés

- Feszített tükörvizű, vízforgatós medence

- Kültéri / beltéri klímák

- Borospince

- Egyedi bútordarabok [...]”

További szuper, régiós otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!