anya és fia

2018.03.13. 13:39

Egy órán belül elfogták a gyulakeszi rablókat

A tapolcai rendőrök egy órán belül elfogták, majd őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt és fiát.

Fotó: rendőrség

A police.hu információi szerint egy gyulakeszi lakos 2018. március 12-én megkereste a település körzeti megbízottját, hogy egy szóváltást követően ismerőse, egy 50 éves nő nekitámadt, és elkezdte ütni őt. A helyzetet kihasználva a nő 16 éves fia pedig kicsavarta a sértett kezében lévő hatvanezer forintot, majd elmenekültek a helyszínről.

Fotó: rendőrség

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő egy órán belül Badacsonytördemic belterületén igazoltatták a személygépkocsival közlekedő, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 50 éves badacsonytördemici nőt és 16 éves fiát. Az intézkedés során a járőrök a nő táskájában megtalálták az eltulajdonított készpénzt nagy részét, melyet jogos tulajdonosának visszaadtak.

A két gyanúsítottat a járőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették őket. Anya és fia ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a nyomozóhatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!