segítsen, ha tud

2018.12.11. 11:30

A pápai cserbenhagyásos gázolás szemtanúját keresik a rendőrök

Egy pápai gyalogos­elütés szemtanúit keresi a rendőrség, az egyenruhások az állampolgárok segítségét kérik.

Polgár Tibor

Forrás: Illusztráció

Segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen a Pápai Rendőrkapi­tányság Közlekedésrendészeti Osz­tá­lya.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 23 éves férfi december elsején 17 óra és 17.15 között gyalogosan közlekedett Pápán a Török Bálint utca és a Csatorna utca kereszteződésében található kijelölt gyalogos-átkelőhelyen.

Haladása közben egy tőle balról érkező, ismeretlen forgalmi rendszámú és gyártmányú személygépkocsi vezetője hátulról nekiütközött, aminek következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett. A gépjármű vezetője megállás nélkül elhagyta a helyszínt – tájékoztatta a Naplót a rendőrség.

A Pápai Rendőrkapi­tányság Közlekedésrendészeti Osz­tá­lya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a helyi kapitányság 06(89)313-153-as telefonszámán, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06(80)555-111-es telefontanú zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!